Johnson's baby Lotiune de spalare hidratanta, 500 ml

Johnson's baby Lotiune de spalare hidratanta, 500 ml -  - JOHNSON & JOHNSON
P459820832
Pielea unui bebelus se deshidrateaza de 2 ori mai repede decat pielea unui adult, deci este nevoie de o hidratare superioara pentru ca pielea sa delicata sa arate si sa [...]

Descriere: Johnson's baby Lotiune de spalare hidratanta, 500 ml

Pielea unui bebelus se deshidrateaza de 2 ori mai repede decat pielea unui adult, deci este nevoie de o hidratare superioara pentru ca pielea sa delicata sa arate si sa fie sanatoasa.

NOUA lotiune de spalare intens hidratanta pentru nou-nascuti este imbogatita cu de 4 ori mai multi agenti hidratanti* si este special conceputa pentru pielea delicata a nou-nascutilor.

Hipoalergenic si cu pH echilibrat;

Testat de medici pediatri si dermatologi;

Fara coloranti, parabeni, ftalati, sulfati, alcool si sapun;

Gratie formulei  No More Tears®, bebelusii nu vor varsa nicio lacrima; produsul este la fel de delicat pentru ochi precum apa pura; Imbogatita cu de 4 ori mai multi agenti hidratanti*.

Dovedit clinic drept potrivit pentru pielea nou-nascutilor.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review