Set pompa de san, 34240, Baby Nova

P09164
  • -10%
Set pompa de san, 34240, Baby Nova - POMPE-DE-SAN - BABY NOVA
Baby Nova
Contine: pompa tip seringa pentru san, perie; accesorii-tetina silicon,inelul filetat,capacul filetat si un capac capison pentru acoperirea igienica si protectia de impuritati a tetinei. Instructiuni de folosire: [...]

Set pompa de san, 34240, Baby Nova

Contine: pompa tip seringa pentru san, perie; accesorii-tetina silicon,inelul filetat,capacul filetat si un capac capison pentru acoperirea igienica si protectia de impuritati a tetinei. Instructiuni de folosire: inainte de folosire introduceti pana la capat pistonul in recipient si apoi folositi conul mare sau introduceti-l pe cel mic in cel mare-dupa caz-peste mamelon. Centrati mamelonul in mijlocul conului.Apoi trageti lent de recipient.Vidul astfel produs asigura o functionare impecabila a pompei. Ambele conuri sunt unghiulare ca sa permita utilizarea pompei comfortabil in pozitie sezand. Miscand pistonul interior sus-jos,vidul poate fi controlat conform cerintelor individuale. Cand laptele incepe sa curga,este necesar un vid minim pentru procesul de pompare. Punand o tetina recipientului,acesta poate fi folosit ca un biberon. Daca aveti intrebari legate de hranirea sugarului sau de pomparea laptelui,va rugam sa apelati la pediatrul dvs,el fiind in masura sa va dea informatii si sfaturi utile. Curatarea: inainte de prima utilizare dezinfectati recipientul,tetina si accesoriile,prin introducerea lor in apa fiarta,5 minute. Inainte si dupa fiecare utilizare spalati recipientul,tetina si accesoriile sub jetul de apa calda sau cu detergent normal de vase si dezinfectati-le cu regularitate,introducandu-le in apa fiarta,3 minute. Nu le puneti in cuptorul cu microunde. Asigurati-va ca vasul in care dezinfectati produsele are totdeauna suficienta apa pentru a se evita distrugerea materialului. Nu se spala in masina de spalat vase(detergentii pot cauza distrugerea materialului).

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review