Pompa de san electrica Premium SCF396/11, Avent

  • -10%
Pompa de san electrica Premium SCF396/11, Avent - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/APARATURA-DISPOZITIVE-MEDICALE/POMPE-DE-SAN - PHILIPS AVENT
P479849820

Intra intr-o noua era a colectarii laptelui cu un echilibru perfect intre suctiune si stimularea mamelonului, inspirat de modul natural în care bebelusii se hranesc.

Se incarca ofertele...

Descriere Pompa de san electrica Premium SCF396/11, Avent

Pompa de san electrica Premium SCF396/11, Avent menţine debitul de lapte la un nivel optim şi se adaptează uşor la dimensiunea şi forma mamelonului tău.

Experienţă personalizată, 8 + 16 niveluri de setare: Ajustează fiecare sesiune în funcţie de necesităţile tale cu o gamă largă de setări pentru stimulare şi extracţie a laptelui. Pompa noastră de sân oferă 8 niveluri de stimulare şi 16 niveluri de extracţie a laptelui pentru o experienţă personalizată.

Motor silenţios pentru o experienţă discretă oriunde: Colectează-ţi laptele oricând şi oriunde doreşti cu motorul nostru silenţios cu design subţire.  

Baterie reîncărcabilă pentru colectarea laptelui în deplasări: Colectează-ţi laptele în deplasare fără a-ţi face griji că nu găseşti o sursă de alimentare cu energie electrică. Bateria noastră reîncărcabilă dispune de un adaptor micro-USB şi durează până la 3 sesiuni la o singură încărcare completă.

Număr minim de piese şi asamblare intuitivă: Sistemul nostru închis de colectare împiedică intrarea laptele în tuburi, astfel că ai mai puţin de curăţat. De asemenea, numărul mai mic de piese permite reasamblarea extrem de uşoară.

Funcţie de pauză/pornire: Dacă vrei să modifici setările sau să iei o pauză, butonul start/pauză este mereu la îndemână.

Afişaj pentru a urmări timpul: Monitorizează timpul în care colectezi laptele din fiecare sân şi timpul total de folosire a pompei cu afişajul digital al cronometrului.

Tehnologie Natural Motion pentru un debit rapid al laptelui

Colectează mai mult lapte într-un timp mai scurt cu o pernă de masaj care stimulează sânul pentru a extrage laptele la fel de eficient ca bebeluşul. Se adaptează fără probleme de la modul de stimulare la cel de extracţie şi aplică nivelul potrivit de stimulare a mamelonului şi de sucţiune pentru un debit maxim de lapte. Pe baza rezultatelor timpului de iniţiere a curgerii laptelui (timpul până la reflexul de ejecţie a laptelui).

Pernă de masaj din silicon moale şi adaptabilă, de mărime universală

Mărime universală. Pentru că avem forme şi dimensiuni diferite, perna din silicon se mulează şi se adaptează uşor la mamelonul tău. Este compatibilă cu 99,98 % din mărimile de mamelon (până la 30 mm).

Colectează-ţi laptele fără a te apleca

Stai relaxată în timp ce îţi colectezi laptele datorită designului care îţi permite să stai cu spatele drept, fără a te apleca în faţă. Nu este nevoie să te apleci, poziţie comodă de colectare dovedită clinic*. Pe baza rezultatelor testelor clinice efectuate pe 20 de participante (2019); 90 % dintre participante găsesc comodă poziţia de colectare a laptelui (cu pompă electrică simplă); 95 % dintre participante găsesc comodă poziţia de colectare a laptelui (cu pompă electrică dublă)

Material Biberon: Fără BPA, Polipropilenă

Material Tetină: Fără BPA, Silicon

Material Pompă pentru sân: Fără BPA (numai componentele care intră în contact cu laptele)

Putere Pompa de san electrica Premium SCF396/11, Avent : Tensiune de alimentare 100 - 240 V

Pompa de san electrica Premium SCF396/11, Avent include:

  1. Biberon de 4 oz cu tetină pentru 0 luni+ 1bucata
  2. Tampoane de unică folosinţă pentru sâni 2 bucati
  3. Kit de colectare a laptelui 1 bucata
  4. Adaptor micro-USB 1 bucata
  5. Unitate motor (reîncărcabilă) 1 bucata
  6. Disc de etanşare 1 bucata


Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:21
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.