Pompa de San Electrica Mobila 12/211, Canpol

  • -10%
Pompa de San Electrica Mobila 12/211, Canpol -  - CANPOL
CANPOL
P548490997

Pompa de San Electrica Mobila 12/211, Canpol este o pompă de san fara fir si silentioasa pentru fiecare mama – convenabila pentru extragerea laptelui si pe timp de noapte. 

Descriere Pompa de San Electrica Mobila 12/211, Canpol

Perfecta pentru sustinerea eficienta a lactatiei, atat dupa nasterea fiziologica, cat si dupa cezariana.

Pompa de San Electrica Mobila 12/211, Canpol are două faze. Aceasta înseamnă că funcționarea pompei de sân reflectă ritmul natural de supt al bebelușului – mai întâi stimulează lactația, asigurând un flux de lapte mai rapid, iar apoi trece la un mod de exprimare a laptelui mai lent și mai profund. Pompa de sân are o gamă largă de reglare a puterii de aspirație, 9 niveluri de putere de aspirație în fiecare mod, datorită cărora permite ajustarea puterii la nevoile individuale ale fiecărei mame, astfel încât exprimarea laptelui să nu fie dureroasă. Pompa de San Electrica Mobila 12/211, Canpol este discretă și foarte silențioasă – doar 40 de decibeli*, ceea ce vă permite să extrageți lapte și noaptea, fără să vă faceți griji că vă veți trezi copilul.

Pompa de sân încărcată poate fi luată oriunde și utilizată fără fir, chiar și atunci când nu aveți o priză de curent în apropiere. O baterie plină asigură până la 120 de minute de utilizare fără fir (3-4 utilizări). Bateria se încarcă prin intermediul cablului USB, așa că o puteți încărca și prin intermediul unei bănci de energie ca o protecție suplimentară împotriva descărcării atunci când sunteți departe de casă.

Forma ergonomică a pâlniei se adaptează la diferitele forme ale sânilor, astfel încât procesul de exprimare a laptelui să semene cu cel natural. Pâlnia cu un scut de masaj moale, profilat, realizat din silicon delicat, nu irită mameloanele sensibile și sporește confortul în timpul exprimării laptelui. Pompa de sân este echipată cu un afișaj clar care informează cu privire la modul, nivelul de putere și nivelul de încărcare a bateriei. Panoul de control tactil este ușor de utilizat și reține ultimele setări utilizate.

Pompa de San Electrica Mobila 12/211, Canpol este realizată din numărul mic de componente, ceea ce o face ușor de curățat și asamblat. Toate piesele nu conțin BPA (bisfenol A), ceea ce o face complet sigură pentru sănătate și potrivită pentru contactul direct cu alimentele, inclusiv cu laptele matern. Pompa de San Electrica Mobila 12/211, Canpol este însoțită de un biberon anticolic EasyStart de 120 ml – 90 % dintre moașe recomandă tetina EasyStart. ** Pompa de sân este compatibilă cu toate biberoanele Canpol babies, datorită căreia puteți ajusta capacitatea biberonului la vârsta și nevoile copilului.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.