Pompa de san electrica dubla Premium SCF398/11, Avent

  • -10%
Pompa de san electrica dubla Premium SCF398/11, Avent -  - PHILIPS AVENT
P548489589

Intra intr-o noua era a colectarii laptelui cu un echilibru perfect intre suctiune si stimularea mamelonului, inspirat de modul natural in care bebelusii se hranesc.

Descriere Pompa de san electrica dubla Premium SCF398/11, Avent

Experienţă personalizată, 8 + 16 niveluri de setare: Ajustează fiecare sesiune în funcţie de necesităţile tale cu o gamă largă de setări pentru stimulare şi extracţie a laptelui. Pompa noastră de sân oferă 8 niveluri de stimulare şi 16 niveluri de extracţie a laptelui pentru o experienţă personalizată.

Motor silenţios pentru o experienţă discretă oriunde: Colectează-ţi laptele oricând şi oriunde doreşti cu motorul nostru silenţios cu design subţire.  

Baterie reîncărcabilă pentru colectarea laptelui în deplasări: Colectează-ţi laptele în deplasare fără a-ţi face griji că nu găseşti o sursă de alimentare cu energie electrică. Bateria noastră reîncărcabilă dispune de un adaptor micro-USB şi durează până la 3 sesiuni la o singură încărcare completă.

Număr minim de piese şi asamblare intuitivă:Sistemul nostru închis de colectare împiedică intrarea laptele în tuburi, astfel că ai mai puţin de curăţat. De asemenea, numărul mai mic de piese permite reasamblarea extrem de uşoară.

Funcţie de memorare: Ştii ce îţi place? Pompa de sân reţine automat ultimele setări folosite, aşa că tot ce trebuie să faci este să te aşezi confortabil şi să apeşi butonul de pornire

Afişaj pentru a urmări timpul: Monitorizează timpul în care colectezi laptele din fiecare sân şi timpul total de folosire a pompei cu afişajul digital al cronometrului.

Funcţie de pauză/pornire: Dacă vrei să modifici setările sau să iei o pauză, butonul start/pauză este mereu la îndemână.

Geantă şi husă pentru pompa pentru sân: Foloseşte geanta şi husa izolantă pentru a lua pompa cu tine şi a reduce la minimum spaţiul ocupat de pompă. 



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:21
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review