Pompa de San Elactrica 12/215, Canpol

  • -10%
Pompa de San Elactrica 12/215, Canpol -  - CANPOL
CANPOL
P548489489

Pompa de San Elactrica 12/215, Canpol sustine si regleaza eficient lactatia in cazul stazei laptelui si al sanului plin. 

Descriere Pompa de San Elactrica 12/215, Canpol

Este economic, perfect la inceputul alaptarii si extrage excesul de lapte, dar si pentru mamicile care extrag lapte ocazional. Pompa de San Elactrica 12/215, Canpol este recomandată de 91% dintre moașe.*

Pompa de San Elactrica 12/215, Canpol are 3 moduri de funcționare bazate pe ritmul natural de sugere a bebelușului în două faze.

În prima fază, stimulează, asigurând un flux mai rapid de lapte, iar apoi trece într-un mod de extragere a laptelui mai lent și mai profund. Al treilea mod poate fi folosit la sfârșitul mulgerii pentru a ajuta la golirea sânului și pentru a susține lactația. În fiecare mod de funcționare, este posibil să alegeți unul dintre cele trei niveluri de putere de aspirație, ceea ce vă permite să ajustați puterea la nevoile personale, ceea ce face ca mulgerea laptelui să fie mai confortabilă.

Pompa de San Elactrica 12/215, Canpol este silențioasă – aprox. 51-56 decibeli**, care permite extragerea laptelui și noaptea, fără să vă faceți griji cu privire la trezirea copilului. Pompa de San Elactrica 12/215, Canpol este alimentată atât de la rețea, cât și de la baterie, astfel încât să o poți lua oriunde și să o folosești fără fir.

Pâlnia cu un tampon de masaj moale și profilat din silicon delicat nu irită mameloanele sensibile și mărește confortul în timpul extragerii laptelui.

Pompa de san este realizata din numar mic de componente, ceea ce o face usor de curatat si asamblat. Toate piesele nu conțin BPA dăunător (bisfenol A), ceea ce o face complet sigur pentru sănătate și potrivit pentru contactul direct cu alimentele, inclusiv cu laptele matern.

Pompa de San Elactrica 12/215, Canpol este compatibila cu toate biberoanele din oferta Canpol, datorita acestui fapt puteti ajusta capacitatea biberonului la varsta si nevoile copilului.

Oferta Canpol babies include pâlnia înlocuibilă în dimensiunea de 27 mm. Dimensiunea corectă a pâlniei are o importanță semnificativă pentru confortul și eficiența extragerii laptelui. Pâlnia pompei de sân cu margine elastică este perfectă pentru mămicile cu mameloane mai mari.



Data ultimei actualizari: 2023-12-15 10:06:36
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.