Set Pompa Electrica + Accesorii SCD395/21, Avent

  • -10%
Set Pompa Electrica + Accesorii SCD395/21, Avent - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/APARATURA-DISPOZITIVE-MEDICALE/POMPE-DE-SAN - PHILIPS AVENT
P548489594

Tot ce ai nevoie pentru a colecta si a pastra laptele matern si a-ti hrani bebelusul.

Biberoanele noastre au o tetina ultramoale asemanatoare sanului, facilitand combinarea alaptarii cu hranirea cu biberonul.

Se incarca ofertele...

Descriere Set Pompa Electrica + Accesorii SCD395/21, Avent

Experienţă personalizată, 8 + 16 niveluri de setare: Ajustează fiecare sesiune în funcţie de necesităţile tale cu o gamă largă de setări pentru stimulare şi extracţie a laptelui. Pompa noastră de sân oferă 8 niveluri de stimulare şi 16 niveluri de extracţie a laptelui pentru o experienţă personalizată.

Motor silenţios pentru o experienţă discretă oriunde: Colectează-ţi laptele oricând şi oriunde doreşti cu motorul nostru silenţios cu design subţire.  

Pentru păstrare şi transport sigure: Recipientele pentru depozitarea laptelui de la Philips Avent dispun de un capac care creează o etanşare perfectă, pentru păstrare şi transport sigure

Adaptoare incluse: Pentru colectare şi hrănire.

Pentru utilizare în frigider şi congelator: Pentru flexibilitate maximă.

Începere naturală a hrănirii datorită tetinei ce imită forma mamelonului: Tetina mare care imită forma sânului permite o începere naturală a hrănirii similară cu alăptarea şi facilitează combinarea alăptării cu hrănirea cu biberonul.

Tetină ultramoale concepută pentru a imita sânul la atingere: Tetina are o textură ultramoale, concepută pentru a imita sânul la atingere.

Supapă anti-colici concepută pentru reducerea colicilor şi a disconfortului: Supapa anti-colici concepută pentru a împiedica pătrunderea aerului în burtica bebeluşului, pentru a reduce colicile şi disconfortul.

Tehnologie Natural Motion pentru un debit rapid al laptelui

Colectează mai mult lapte într-un timp mai scurt cu o pernă de masaj care stimulează sânul pentru a extrage laptele la fel de eficient ca bebeluşul. Se adaptează fără probleme de la modul de stimulare la cel de extracţie şi aplică nivelul potrivit de stimulare a mamelonului şi de sucţiune pentru un debit maxim de lapte. Pe baza rezultatelor timpului de iniţiere a curgerii laptelui (timpul până la reflexul de ejecţie a laptelui).

Pernă de masaj din silicon moale şi adaptabilă, de mărime universală

Mărime universală. Pentru că avem forme şi dimensiuni diferite, perna din silicon se mulează şi se adaptează uşor la mamelonul tău. Este compatibilă cu 99,98 % din mărimile de mamelon* (până la 30 mm).

Colectează-ţi laptele fără a te apleca

Stai relaxată în timp ce îţi colectezi laptele datorită designului care îţi permite să stai cu spatele drept, fără a te apleca în faţă. Nu este nevoie să te apleci, poziţie comodă de colectare dovedită clinic. Pe baza rezultatelor testelor clinice efectuate pe 20 de participante (2019); 90 % dintre participante găsesc comodă poziţia de colectare a laptelui (cu pompă electrică simplă); 95 % dintre participante găsesc comodă poziţia de colectare a laptelui (cu pompă electrică dublă).

Material Biberon: Fără BPA*, Polipropilenă

Material Tetină:    Fără BPA*, Silicon

Material Pompă pentru sân: Fără BPA* (numai componentele care intră în contact cu laptele)

Putere: Tensiune de alimentare 100 - 240 V

Set Pompa Electrica + Accesorii SCD395/21, Avent include:

Recipient de depozitare a laptelui (180 ml/6 oz): 5 bucati

Adaptor pentru recipient de depozitare a laptelui matern: 1 bucata

Biberon de 4 oz cu tetină pentru 0 luni+ : 1 bucata

Tampoane de unică folosinţă pentru sâni: 2 bucati

Kit de colectare a laptelui: 1 bucata

Husă izolantă: 1 bucata

Unitate motor (doar utilizare cu fir) : 1 bucata

Disc de etanşare: 2 bucati

Adaptor micro-USB (doar utilizare cu fir) : 1 bucata

Biberon de 9 oz cu tetină pentru 1 lună+ : 1 bucataData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:21
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.