Just Oil Control Skincare Routine 3x30 ml, Revox

Just Oil Control Skincare Routine 3x30 ml, Revox -  - REVOX
Revox
Gama Just
P479850705

Setul contine: Just Glycolic Acid 20% 30 ml, Just Niacinamide 10% 30 ml si Revox Just Hyaluronic Acid 5% 30 ml.

[...]

Descriere: Just Oil Control Skincare Routine 3x30 ml, Revox

REVOX B77 JUST OIL CONTROL SKINARE ROUTINE. 

Continut pachet:

  • REVOX B77 JUST ACID GLICOLIC 20% (1 x 30 ml)
  • REVOX B77 JUST HYALURONIC ACID 5% (1 x 30 ml)
  • REVOX B77 JUST NIACINAMIDA 10% (1 x 30 ml) Pentru pielea cu probleme.

 

Mod de utilizare:

REVOX B77 JUST GLYCOLIC ACID 20%: Aplicati 4-5 picaturi seara pe pielea curata si complet uscata, evitand zona ochilor si masati usor. Dupa 10-15 min, clatiti bine cu apa. Asteptati pana cand produsul este absorbit complet in piele inainte de a aplica urmatorul produs.

 

REVOX B77 JUST HYALURONIC ACID 5%: Aplicati 4-5 picaturi dimineata pe pielea curatata si masati usor pana la absorbtie. Asteptati pana la absorbtia completa in piele inainte de a aplica urmatorul produs.

 

REVOX B77 JUST NIACINAMIDE 10%: Aplicati 4-5 picaturi pe pielea curatata si uscata complet doar o data pe zi, dimineata sau seara. Masati usor pana la absorbtie. Asteptati pana se usuca inainte de a aplica urmatorul produs. Utilizati inainte de produsele hidratante si tratamentele cu ulei.

 

Atentionari: este posibila intoleranta individuala la oricare dintre produse. Inainte de prima aplicare, se recomanda efectuarea unui test de sensibilitate. Daca apare disconfort, intrerupeti utilizarea produsului.

Atentie REVOX B77 JUST GLYCOLIC ACID 20%: A nu se utiliza pe pielea iritata, inflamata, arsa de soare sau deteriorata. Evitati expunerea directa la soare si utilizati protectie solara. Inainte de prima aplicare, se recomanda efectuarea unui test de sensibilitate: aplicati 1-2 picaturi de produs pe o zona mica din zona cotului, asteptati 15 minute si clatiti bine cu apa. Daca nu se dezvolta nicio iritatie dupa 24 de ore, produsul este sigur de utilizat. Daca simtiti o senzatie de arsura sau mancarime, trebuie spalata imediat cu multa apa. Daca senzatia de arsura continua, solicitati sfatul medicului.



Data ultimei actualizari: 2022-08-22 16:17:22
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review