Repaskin Dry Touch Toque Seco SPF 50+ 50ml, Sesderma

Repaskin Dry Touch Toque Seco SPF 50+ 50ml, Sesderma - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA - SESDERMA
Sesderma
P548488708

Reparare efectiva a ADN-ului celular pentru neutralizarea si reversarea daunelor pielii produse de soare. 

Se incarca ofertele...

Descriere Repaskin Dry Touch Toque Seco SPF 50+ 50ml, Sesderma

Protectia este importanta, repararea este vitala. Pentru a combate efectele nocive ale radiatiilor UV, pielea este echipata cu un sistem de aparare complex care le neutralizeaza. Dar de cele mai multe ori, nu este suficient.

Cand radiatiile UV din razele soarelui intra in contact cu pielea, ajung la celule si produc dimeri de pirimidina ce distorsioneaza si modifica structura ADN-ului.

De aceea este importanta regenerarea structurii deteriorate a ADN-ului. Repaskin contine o combinatie unica de ingrediente active concepute pentru a consolida protectia ADN-ului pielii combinand fotoliaze si endonucleaze, enzime naturale incapsulate in lipozomi ce repara structura moleculara a ADN-ului. Lipozomii sub forma de nanoparticule permit patrunderea acestor ingrediente active in cele mai profunde straturi ale pielii.

Modalitate de utilizare Repaskin dry touch toque seco SPF 50+ 50ml, Sesderma:

Aplicati o cantitate generoasa cu 30 de minute inainte de expunerea la soare, masand usor fata. Repetati la fiecare 2 ore in caz de expunere prelungita la soare.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.