Ulei Body Spray, SPF30, 150ml, Elmiplant Sun

  • -10%
Ulei Body Spray, SPF30, 150ml, Elmiplant Sun -  - ELMIPLANT
Elmiplant
P548489639

Bucura-te de protectie eficienta si bronz natural cu Ulei Body Spray, SPF30, 150ml, Elmiplant Sun.

Descriere Ulei Body Spray, SPF30, 150ml, Elmiplant Sun

Imbogatit cu Ulei de Argan 100% natural si Complex de uleiuri Pretioasa, format din Ulei Abisinian & Ulei de Buriti, ingrijesc si hidrateaza pielea oferindu-i stalucire satinata si elasticitate.

Sistemul de protectie fotostabila cu spectru larg FPS 30 si infrarosu (IR), pentru o protectie eficienta impotriva radiatiilor (UVB + UVA + IR), protejeaza pielea impotriva efectelor nocive ale soarelui, precum imbatranirea prematura si alte afectiuni degenerative ale pielii.

Beneficii Ulei Body Spray, SPF30, 150ml, Elmiplant Sun:

  1. Formula sa este imbogatita cu un amestec unic de uleiuri vegetale ce accelereaza procesul de bronzare;
  2. Fara a lasa urme grase;
  3. Combinatia unica de proprietati antioxidante si de hidratare din uleiul de argan ajuta la mentinerea elasticitatii pielii;
  4. Uleiul Abisinian este bogat in acizi grasi Omega si are efecte emoliente si regenerante pentru piele;
  5. FARA PARABENI/ TESTAT DERMATOLOGIC.

Mod de utilizare Ulei Body Spray, SPF30, 150ml, Elmiplant Sun:

Aplicati uniform, din abundenta, pe intregul corp inainte de expunerea la soare. Pentru un efect de bronzare eficient reaplicati frecvent, in special dupa baie, dupa stergerea cu prosopul sau daca ati transpirat. Expunerea prelungita la soare este periculoasa chiar si atunci cand folositi un produs de protectie solara.

Evitati expunerea la soare in timpul pranzului (11am-3pm). Nu expuneti bebelusii si copiii mici direct la soare. Protejati-va suplimentar folosind palarie, tricou si ochelari de soare. Produsul poate pata hainele. Evitati contactul cu ochii. in caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Daca iritarea ochilor persista consultati medicul.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review