Lotiune pentru protectie solara cu SPF 50+ Actinica, 80ml, Galderma

Lotiune pentru protectie solara cu SPF 50+ Actinica, 80ml, Galderma -  - GALDERMA
GALDERMA
P479848061

LotiuneaActinica  este un dispozitiv medical pentru prevenirea diferitelor forme de cancer de piele non-melanom, la pacienţii cu risc sau la persoanele cu expunere cumulativă la radiaţii UV datorită profesiei sau a unui hobby.

[...]

Descriere: Lotiune pentru protectie solara cu SPF 50+ Actinica, 80ml, Galderma

LotiuneaActinica  este un dispozitiv medical pentru prevenirea diferitelor forme de cancer de piele non-melanom, la pacienţii cu risc sau la persoanele cu expunere cumulativă la radiaţii UV datorită profesiei sau a unui hobby.

LoţiuneaActinicase utiliează pe tot parcursul anului, oferind protecţie foarte ridicată împotriva radiațiilor UVB şi UVA datorită filtrelor fotostabile cu spectru larg pe care le conţine (SPF 50+, PPD 26). Este disponibilă în flacoane de  80 ml prevăzute cu un dispozitiv inovator de dozare care permite aplicarea unei cantităţi adecvate a loţiunii pe piele. Formula lipozomală permiteca filtrele UV să fie distribuite omogen în piele.Este foarte rezistentă la apă şi transpiraţie.Are o tolerabilitate bună:fără potențial alergic, iritant sau fototoxic, nu conţine parfum. Are textura non-grasă, non lipicioasă şi este non-comedogenică.

Mod de utilizare:
Pe parcursul întregului an, aplicați Actinica Loțiune în cantitate suficientă, în fiecare dimineațăși, pe toate părțile corpului care sunt expuse la soare. Protecția poate fi diminuată dacă se utilizează cantități mai reduse de produs. Utilizați Actinica Loțiune înaintea aplicării altor produse cosmetice (lăsați Actinica Loțiune să pătrundă în piele timp de câteva minute). Reluați aplicarea, în special, în cazul expunerii prelungite, după un contact prelungit cu apasau o transpirație puternică. Evitați contactul direct cu razele soarelui și purtați îmbrăcăminte protectoare. 

Ingrediente:
bis-ethylhexyloxyphenolmetoxifenil triazin, etilhexiltriazona, izoamil p-metoxicinamat, etilhexilmetoxicinamat, metilen bis-benzotriazoliltetrametil-butilfenol, butilmetoxibenzoilmetan, propilparaben, metilparaben, excipienți.

Prezentare:
80ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review