Lotiune Hidratanta Eco Tube SPF 50+, 250ml, Anthelios, La Roche Posay

  • -25%
Lotiune Hidratanta Eco Tube SPF 50+, 250ml, Anthelios, La Roche Posay -  - LA ROCHE-POSAY
P479849392
Descriere: Lotiune hidratanta corp SPF50+ Anthelios ECO TUBE, 250 ml, La-Roche Posay Lotiune hidratanta corp SPF50+ Anthelios asigura protecție foarte ridicată pentru față și corp. Piele sensibilă sau [...]

Descriere: Lotiune Hidratanta Eco Tube SPF 50+, 250ml, Anthelios, La Roche Posay

Descriere:

Lotiune hidratanta corp SPF50+ Anthelios ECO TUBE, 250 ml, La-Roche Posay

Lotiune hidratanta corp SPF50+ Anthelios asigura protecție foarte ridicată pentru față și corp. Piele sensibilă sau cu tendințe alergice la soare.

Protecție foarte ridicată UVA, mai mult respect pentru planeta. Cu 45% mai puțin plastic utilizat în crearea ambalajului.

Noul Anthelios Eco-Tube Loțiune Hidratantă SPF50+ are o protecție foarte ridicată cu spectru larg, non grasă si non lipicioasă.

Foarte rezistent la apă, transpirație și nisip. Anti-usturime a ochilor.

Tub fabricat parțial din carton, ce utilizează cu 45% mai puțin plastic. Mai mult respect pentru planetă. Formulă ce respectă viața marină. Tehnologia Netlock împiedică uleiul din formulă să migreze blocând-ul în micro-picături de gel de formează o rețea puternică de protecție omogenă, ce nu migrează și foarte rezistentă.

Mod de utilizare:

Aplicați înainte de expunerea la soare pe față sau corp și reaplicați în mod frecvent și generos.

Prezentare:

250 ml



Data ultimei actualizari: 2022-07-21 15:35:39
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review