Lapte de protectie solara Family SPF 30 Gerovital Sun, 300 ml, Farmec

Lapte de protectie solara Family SPF 30 Gerovital Sun, 300 ml, Farmec - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/PROTECTIE-SOLARA/PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - GEROVITAL
Gerovital
P459791976
Este un produs realizat pentru utilizare de catre intreaga familie (intr-un sezon, o vacanta sau doar un weekend), un produs de tip "economy”. Are o formula usoara, asigura o
Se incarca ofertele...

Descriere Lapte de protectie solara Family SPF 30 Gerovital Sun, 300 ml, Farmec

Este un produs realizat pentru utilizare de catre intreaga familie (intr-un sezon, o vacanta sau doar un weekend), un produs de tip "economy”.

Are o formula usoara, asigura o protectie ridicata a pielii. Previne efectele negative cutanate pe termen lung produse de radiatiile solare.

Contine ulei de masline si vitamina E.

Mod de utilizare:

Produsele cu factor de protectie solara se aleg in functie de tipul de piele.

Aplicati din abundenta, in mod uniform, pe pielea curata si uscata cu 15-30 de minute inainte de expunerea la soare.

Evitati zona ochilor.

Nu pulverizati direct pe fata.

Reaplicati frecvent (mai ales dupa baie, in caz de transpiratie, inot sau dupa stergerea cu prosopul) chiar daca este timp innorat.

Prezentare: 300 ml



Data ultimei actualizari: 2024-06-28 11:41:17
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.