Ivatherm Sunlight Mineral Crema pentru fata SPF50, 50ml

Ivatherm Sunlight Mineral Crema pentru fata SPF50, 50ml -  - IVATHERM
Ivatherm
P548490297

Ivatherm Sunlight Mineral Crema pentru fata SPF50, 50ml este o crema cu protectie solara foarte ridicata, pentru toate tipurile de piele sensibila.

[...]

Descriere: Ivatherm Sunlight Mineral Crema pentru fata SPF50, 50ml

Aceasta protejeaza pielea instant impotriva radiatiilor UVA si UVB, deoarecele filtrele minerele formeaza un ecran protector total pe piele, care reflecta lumina soarelui si nu ii permite sa patrunda in piele.

Fiind o crema de protectie solara mineral aceasta lasa urme albe, de aceea este necesara aplicarea unui fond de ten. In schimb este o excelenta baza de machiaj, pielea ramane uniformizata si matifiata, fiind necesara aplicarea unei cantitati mult mai mici de fond de ten.

Beneficii Ivatherm Sunlight Mineral Crema pentru fata SPF50, 50ml:

  • Ofera protectie solara imediata UVB si UVA
  • Previne hiperpigmentarea
  • Previne foto-imbatranirea prematura
  • Reduce stresul oxidativ
  • Usor de aplicat, rezistenta la apa

Compozitie si proprietati Ivatherm Sunlight Mineral Crema pentru fata SPF50, 50ml:

Filtrele solare minerale (Dioxid de Titanium) - asigura o fotoprotectie foarte ridicata impotriva actiunii daunatoare a radiatiilor UVA si UVB si impiedica imbatranirea prematura si hiperpigmentarea. 

Dioxidul de Titanium  este un binecunoscut filtru mineral, unul din cele 2 aprobate in EU si USA. Este mai eficient decat oxidul de Zinc la aceeeasi concentratie in studiile in vitro. Dupa aplicarea de filtre minerale, te poti expune imediat la soare, pielea fiind deja protejata. Dioxidul de Titanium, nu numai ca filtreaza razele UVA daunatoare, ci si protejeaza impotriva radicalilor liberi responsabili de deteriorarea pielii. 

Mod de utilizare Ivatherm Sunlight Mineral Crema pentru fata SPF50, 50ml:

Aplicati produsul de protectie solara inainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent produsul pentru mentinerea protectiei, in special daca ati transpirat, dupa baie sau la stergerea cu prosopul. Nu stati prea mult timp la soare, chiar daca utilizati un produs de protectie solara. Expunerea excesiva la soare este o amenintare serioasa pentru sanatate. Nu expuneti bebelusii sau copii mici direct la soare. Evitati contactul cu ochii, in caz de contact clatiti bine.

Lista ingrediente Ivatherm Sunlight Mineral Crema pentru fata SPF50, 50ml:

HYDROGENATED POLYDECENE, TITANIUM DIOXIDE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, SILICA, ETHYLENE/PROPYLENE COPOLYMER, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, ALUMINUM HYDROXIDE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, HYDRATED SILICA, STEARIC ACID, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review