Avene Ulei SPF 30, 200 ml

  • -10%
Avene Ulei SPF 30, 200 ml - PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/PROTECTIE-SOLARA/PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - AVENE
AVENE
I6450
Protectie ridicata pentru piele sensibila. Proprietati: - ofera protectie UVB si UVA cu spectru foarte larg; - pentru piele sensibila; - rezistent la apa; - ofera protectie anti-oxidanta (Pre-tocopheryl); - este hipoalergenic si

Descriere Avene Ulei SPF 30, 200 ml

Protectie ridicata pentru piele sensibila.

Proprietati:

- ofera protectie UVB si UVA cu spectru foarte larg;

- pentru piele sensibila;

- rezistent la apa;

- ofera protectie anti-oxidanta (Pre-tocopheryl);

- este hipoalergenic si non-comedogenic.

Ingrediente:

C12-15 ALKYL BENZOATE, ISODODECANE, DIISOPROPYL ADIPATE, COCO-CAPRYLATE, DICAPRYLYL CARBONATE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYL HYDROXYDIMETHOXY BENZYLMALONATE, AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, FRAGRANCE (PARFUM), HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL), PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL GLUCOSIDE.

Mod de utilizare:

Inainte de expunerea la soare, aplicati o cantitate suficienta (de exemplu, o medie de 6 pulverizari pe bratul unui adult)*. Repetati frecvent aplicarea, mai ales dupa inot, daca transpirati sau daca va stergeti cu prosopul. *Reducand cantitatea de produs aplicat, reduceti si nivelul de protectie.

Precautii:

A nu se inhala. Nu va expuneti perioade indelungate la soare, chiar daca folositi produse de protectie. Supraexpunerea la soare este periculoasa. A se evita expunerea la soare intre orele 12 si 16. Bebelusii si copiii mici nu ar trebui sa fie expusi direct la soare. Se recomanda folosirea elementelor vestimentare de protectie. (palarii cu boruri largi, ochelari de soare, tricouri etc.)

Prezentare:

200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.