Repaskin Gel Post Solar, 200ml, Sesderma

Repaskin Gel Post Solar, 200ml, Sesderma -  - SESDERMA
Sesderma
P548489688

Gelul dupa plaja este insarcinat cu hidratarea pielii, calmarea si repararea daunelor dupa expunerea la soare.

Descriere Repaskin Gel Post Solar, 200ml, Sesderma

Are tot ce ne dorim sau ne asteptam de la un reparator solar. Este potrivit pentru toate tipurile de piele, hidrateaza si reimprospateaza pielea ca nimeni altul, absoarbe rapid si reface pielea de daunele cauzate de radiatiile solare. Pentru acei oameni carora le place sa aiba grija de pielea lor! Protejarea de soare este la fel de importanta ca repararea pielii dupa expunere.

Ingrediente active principale Repaskin Gel Post Solar, 200ml, Sesderma:

Formulat cu enzime reparatoare: Ses-endonucleaza lipozomala, Ses-oxoguanina liposomala si Ses-fotoliaza lipozomala si antioxidanti precum extractul de ceai verde si Ginkgo biloba si analgezice precum aloe vera si musetel.

Zona de aplicare a Repaskin Gel Post Solar, 200ml, Sesderma:

Fata si Corp.

Modalitate de utilizare Repaskin Gel Post Solar, 200ml, Sesderma:

  1. Pe scalp sau pe corp: umeziti un tampon de bumbac cu lotiune Azelac si aplicati-o pe zona afectata.
  2. Pe par sau cosuri chistice: se aplica direct, dimineata si seara, pana cand dispar. inainte de ras sau epilare cu ceara: aplicati zilnic cu cateva ore inainte de barbierit sau imediat dupa epilare cu ceara.
  3. Daca suferiti de rozacee papulo-pustulara: o data pe zi, dupa dus, in zonele corpului care prezinta rozacee papulo-pustulare


Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.