Revuele hair mask oil therapy 500ml

Revuele hair mask oil therapy 500ml -  - REVUELE
Revuele
P479849312

Hrănește activ, calmează intens scalpul, protejează împotriva uscăciunii și a caderii și elimină matreata. Crește elasticitatea, netezește părul fără a deteriora stratul de suprafață.

[...]

Descriere: Revuele hair mask oil therapy 500ml

Uleiul de argan conține 80% acizi grași nesaturați, incluzând acid oligolinoleic și acizi omega 6 și 9, antioxidanți, vitamine A, E, F și fungicide.

Hrănește activ, calmează intens scalpul, protejează împotriva uscăciunii și a caderii și elimină matreata. Crește elasticitatea, netezește părul fără a deteriora stratul de suprafață.

Uleiul de macadamia este bogat în vitaminele E, PP, grupa B și micronutrienți. Restabilește eficient structura și rezistența părului uscat și promovează regenerarea profundă a părului colorat. Calmează scalpul, reduce inflamațiile și iritațiile. Are efect bactericid și antiinflamator, normalizează funcționarea glandelor sebacee.

Uleiul de nucă de cocos face părul strălucitor, sănătos și puternic. Previne căderea părului, deoarece afectează direct foliculul și previne pierderea proteinelor în timpul spălării. Crește elasticitatea părului, elimină ruperea și despicarea varfurilor. Reface stratul hidro-lipidic al scalpului, accelerează creșterea părului și îmbunătățește semnificativ starea acestora.

Untul de shea are proprietăți regenerative și liniștitoare, stimulează sinteza de colagen, care este un filtru UV natural. Protejează părul de efectele nocive ale factorilor externi. Previne ruperea, uscarea și exfolierea părului, are un efect de protectie asupra fiecărui fir de păr.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review