Seboradin Lotiune Dark pentru par inchis la culoare, 200ml

Seboradin Lotiune Dark pentru par inchis la culoare, 200ml - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-PAR/CADEREA-PARULUI - SEBORADIN
Seboradin
P479848040
Seboradin Loțiune Dark Hair pentru păr închis la culoare, 200 ml RECOMANDĂRI: Păr normal, închis la culoare sau vopsit în culoare închisă, cu tendință de că
Se incarca ofertele...

Descriere Seboradin Lotiune Dark pentru par inchis la culoare, 200ml

Seboradin Loțiune Dark Hair pentru păr închis la culoare, 200 ml

RECOMANDĂRI: Păr normal, închis la culoare sau vopsit în culoare închisă, cu tendință de cădere. Pentru femei și bărbați.

Kerosenul cosmetic hrănește părul și îi întărește structura. Clorofila intensifică culoarea închisă a părului și este un filtru UV natural. Uleiurile esențiale hrănesc scalpul și părul. Produsul protejează împotriva deteriorărilor cauzate de coafarea părului. Părul este plin, mai elastic și se rupe mai puțin.

Eficacitate confirmată de un laborator de testare independent, specializat - un test de autoevaluare sub control dermatologic.

INGREDIENTE: Aqua, Alcohol Denat., Limonene, C11-C12 Isoparaffin, Pinus Sylvestris Oil, Propylene Glycol, CI 75810, Sun Flower Oil, Lactic Acid.

UTILIZARE: Agitați bine produsul înainte de utilizare, pentru a obține o consistență omogenă. Aplicați pe scalp și pe păr, masați ușor și coafați părul. Nu clătiți. Pentru utilizare zilnică, indiferent de frecvența spălării părului. Nu îngreunează firul de păr. Loțiunea se alege în funcție de tipul scalpului.
Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.