Sampon Tratament pentru stimularea cresterii parului, Capilarte, 300ml, Dermedic

Sampon Tratament pentru stimularea cresterii parului - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-PAR/CADEREA-PARULUI - DERMEDIC
Dermedic
P479849619
Descriere produs: Stimuleaza micro-circulatia la nivelul scalpului si hraneste intens celulele foliculilor de par. Prelungeste faza anagena a cresterii parului. Reduce pierderea excesiva a parului. Creste volumul si grosimea

Descriere Sampon Tratament pentru stimularea cresterii parului, Capilarte, 300ml, Dermedic

Descriere produs:

Stimuleaza micro-circulatia la nivelul scalpului si hraneste intens celulele foliculilor de par. Prelungeste faza anagena a cresterii parului. Reduce pierderea excesiva a parului. Creste volumul si grosimea firului de par. Stimuleaza cresterea firelor de par noi si puternice, creste volumul si grosimea acestora. Hipoalergenic.

Ingrediente active: complex PilotantumTM, ProcapilTM, extract din celule stem de măr, extract de busuioc regal, cafeină, Zincidone, D-Panthenol, vitamina E, vitamina C, glicerol.

Mod de utilizare:

Turnati o cantitate mica de sampon in palma si apoi aplicati pe scalpul umed. Masati cu atentie si usor parul pentru a elimina toate impuritatile. Lasati in contact cu pielea si parul cel putin 2 minute.

Clatiti bine. Dupa 3 luni de tratament se recomanda o luna de pauza. Pentru a pastra efectul, se recomanda utilizarea in această perioada a samponului fortifiant CAPILARTE, care previne caderea parului. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.