Revalid Serum Anticadere, 50 ml, Ewopharma

  • -5%
Revalid Serum Anticadere, 50 ml, Ewopharma -  - REVALID
Revalid
P479852416

Revalid Regrowth Serum reactiveaza cresterea parului, reduce caderea acestuia si ii imbunatateste densitatea.

[...]

Descriere: Revalid Serum Anticadere, 50 ml, Ewopharma

Revalid Regrowth Serum reactiveaza cresterea parului, reduce caderea acestuia si ii imbunatateste densitatea.

Redensyl impotriva caderii parului este compus din doua molecule brevetate, obtinute din arborele Larch (Zada) si frunzele de ceai verde.

Mod de utilizare:
Aplicati zilnic 3,5 ml (6 - 8 apasari) direct pe scalp, in zonele afectate, pe parul uscat sau umed. Masati delicat scalpul. Nu clatiti. Aranjati parul ca de obicei. Nu va spalati, nu faceti dus, nu spalati parul sau nu utilizati sauna pana la 6 ore dupa aplicarea serului deoarece acest lucru poate afecta negativ rezultatul.  50ml = aprox. 14 zile de tratament. Ciclurile de crestere ale parului pot dura intre 1 luna si 4 luni, de aceea recomandam folosirea zilnica Revalid® Regrowth Serum impotriva caderii parului pentru cel putin 3 - 6 luni pentru rezultate semnificative.

Prezentare:
50ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review