Revalid Hair Tonic, 20 fiole x 6ml, Ewopharma

Revalid Hair Tonic, 20 fiole x 6ml, Ewopharma -  - REVALID
Revalid
P43689
Caderea si stoparea regenerarii parului poate avea cauze diverse si greu de combatut. Revalid vine in intampinarea acestor probleme cu o formula inovatoare, 20 de fiole pentru uz extern, pe [...]

Descriere: Revalid Hair Tonic, 20 fiole x 6ml, Ewopharma

Caderea si stoparea regenerarii parului poate avea cauze diverse si greu de combatut. Revalid vine in intampinarea acestor probleme cu o formula inovatoare, 20 de fiole pentru uz extern, pe baza de cofeina si ingrediente naturale precum panthenolul, proteine din grau si extractul de ovaz.

Astfel, tonicul pentru par de la Revalid incetineste procesul de deteriorare al foliculilor si stimuleaza cresterea parului prevenind caderea excesiva a acestuia. In plus, il face mai usor de pieptanat si aranjat, atat in cazul femeilor cat si in cazul barbatilor. Extractul de cofeina intareste radacinile si revitalizeaza in timp ce panthenolul are un efect calmant asupra scalpului.

Pentru a va bucura de efectele dorite utilizati tratamentul de doua ori pe zi, dimineata si seara, fie pe parul ud, fie uscat, de 4-5 ori pe saptamana. Aplicati in mod egal pe toata suprafata scalpului si masati usor cu varfurile degetelor pentru a stimula circulatia si pentru a facilita patrunderea tonicului Revalid in piele.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review