Pachet Sampon, Lotiune si Capsule Novophane, Acm

Pachet Sampon, Lotiune si Capsule Novophane, Acm -  - ACM
ACM
P438799178
Tratament pentru unghii și par Novophane Novophane capsule se recomandă în tratamentul alopeciei, modificarea calității părului și probleme de fragilitate ale unghiilor. Este un supliment nutritiv cu o [...]

Descriere: Pachet Sampon, Lotiune si Capsule Novophane, Acm

Tratament pentru unghii și par Novophane

Novophane capsule se recomandă în tratamentul alopeciei, modificarea calității părului și probleme de fragilitate ale unghiilor. Este un supliment nutritiv cu o formulă optimă de aminoacizi sulfurați, minerale și vitamine pentru rezultate eficiente în problemele de creștere și calitate ale părului și unghiilor.

Mod de utilizare:

Capsulele Novophane trebuie administrate câte 2 pe zi, timp de minim 2-3 luni. Ambele capsule se administrează la o singură masă, pentru o mai bună absorbție. Tratamentul se poate administra femeilor însărcinate sau care alăptează.

Prezentare:

60 de capsule, pentru o lună de tratament.


Loțiune tratament împotriva căderii părului Novophane

Loțiunea Novophane a fost conceput pentru a stimula regenerarea foliculului pilosebaceu. Combinația sa de ingrediente active (Vit. C, E, B5, B6, PP, H, uleiuri esențiale) permite un efect sinergic asupra părului, oprind căderea părului și îmbunătățind viteza de creștere a acestuia.

Mod de utilizare:

Novophane loțiune se aplică o dată pe zi, direct pe scalp, masând succesiv. Se lasă să se usuce, fără a se clăti. Este o loțiune bifazică și de aceea trebuie agitată înainte de folosire. Pentru rezultate optime se folosește minim 6 săptămâni. Se poate utiliza de către femei însărcinate sau care alăptează.

Prezentare:

100 ml


Sampon energizant pentru par fragil cu 6 vitamine

Novophane Un șampon special conceput pentru părul fragil, tern, lipsit de strălucire. O combinație de agenți de curățare fini, de origine vegetală, pentru o spălare delicată, cu agenți balsamici caționici naturali pentru un păr mai frumos, ușor de descurcat, fără efect cumulativ.

O combinație de 6 vitamine pentru stimularea circulației sângelui, pentru Creșterea și fortifierea părului, hidratând și oferind protecție antioxidantă.

Mod de utilizare:

Novophane șampon energizant se aplică pe părul ud, se spumează prin masarea ușoară a scalpului și apoi se clătește bine.

Prezentare:

200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review