Sampon pentru scalp cu iritatii si exces de sebum Mediket Ictamo, 80 ml, Benemedo

Sampon pentru scalp cu iritatii si exces de sebum Mediket - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-PAR/ANTIMATREATA - BENEMEDO
Benemedo
P43328
Mediket Ictamo este un sampon cu mare eficienta pentru problemele scalpului asociate cu iritatii, prurit si exces de sebum. Contine ihtiol alb si zinc pirition. Ihtiolul alb are proprietati antiinflamatorii,
Se incarca ofertele...

Descriere Sampon pentru scalp cu iritatii si exces de sebum Mediket Ictamo, 80 ml, Benemedo

Mediket Ictamo este un sampon cu mare eficienta pentru problemele scalpului asociate cu iritatii, prurit si exces de sebum. Contine ihtiol alb si zinc pirition.

Ihtiolul alb are proprietati antiinflamatorii, antiproliferative, antibacteriene si reduce secretia excesiva de sebum. Zinc pirition reduce inmultirea fungilor si dezinfecteaza pielea capului. Utilizand Mediket Ictamo vei avea scalpul curat si fara iritatii, prurit sau exces de sebum.

Utilizare:

Aplicati samponul pe parul umed si masati pentru a produce spuma. Pentru rezultate maxime lasati spuma sa actioneze 3–5 minute, apoi spalati meticulos.

Utilizati samponul Mediket Ictamo primele 4–6 saptamani de 2–3 ori pe saptamana, apoi o data pe saptamana.

Prezentare:

80 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.