Sampon Antiseboreic, 100 ml, Tis

Sampon Antiseboreic,  100 ml, Tis -  - TIS FARMACEUTIC
P438799036
Efecte: Elimina peliculele aderente de pe firul de par, calmeaza epiderma inflamata, pruritul si eritemul pielii capului. Produsul are proprietati cicatrizante si protejeaza epiderma susceptibila sa se infecteze. Extractul de

Descriere Sampon Antiseboreic, 100 ml, Tis

Efecte:

Elimina peliculele aderente de pe firul de par, calmeaza epiderma inflamata, pruritul si eritemul pielii capului. Produsul are proprietati cicatrizante si protejeaza epiderma susceptibila sa se infecteze. Extractul de galbenele calmeaza inflamatiile scalpului si cicatrizeaza leziunile, iar extractele de salvie si scoarta de stejar au actiune tonica, astringenta, antimicrobiana.

Beneficii:

Dermatita seboreica a pielii capului; Stari peliculare cronice; Seboreea scalpului.

Mod de utilizare:

Tratament de atac (3 saptamani): 3-4 samponari pe saptamana;

Tratament de intretinere: 1-2 samponari pe saptamana.

Samponul se aplica pe parul umed, se maseaza pielea capului si se lasa sa actioneze timp de 5 minute, apoi se clateste cu apa calda din abundenta, evitand contactul cu ochii.

Compoziție:

Ichtiol, extracte naturale (stejar, galbenele, salvie).

Mod de prezentare:

100 ml 



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.