Nivea Sampon Antimatreata Pure Color, 250ml

Nivea Sampon Antimatreata Pure Color, 250ml -  - NIVEA
NIVEA
W52567
Sampon antimatreata Pure Color, formula cu extract de rodie protejeaza culoarea parului, in timp ce sistemul activ combate eficient matreata. Samponul antimatreata Pure Color elimina pana la 100% matreata si [...]

Descriere: Nivea Sampon Antimatreata Pure Color, 250ml

Sampon antimatreata Pure Color, formula cu extract de rodie protejeaza culoarea parului, in timp ce sistemul activ combate eficient matreata. Samponul antimatreata Pure Color elimina pana la 100% matreata si previne reaparitia ei: actioneaza inca de la prima spalare; reda scalpului echilibrul natural. Efecte: mentine intensitatea culorii pentru mai mult timp; parul devine mai suplu si matasos; Formula cu PH echilibrat, potrivit pentru utilizarea zilnica. Mod de utilizare: Aplica pe parul ud, maseaza usor si clateste din abundenta.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review