Fiole intensiv antimatreata Gerovital TratamentExpert, 10 fiole x 10 ml, Farmec

  • -10%
Fiole intensiv antimatreata Gerovital TratamentExpert, 10 fiole x 10 ml, Farmec -  - GEROVITAL
Gerovital
P459792668
Fiole intensiv antimatreata Gerovital TratamentExpert Elimina rapid matreata uscata, curaṭa scalpul si reda stralucirea parului. Tratamentul se bazeza pe proprietatile deosebite ale Dandrilys-ului, extract din scoarta copacului brazilian [...]

Descriere: Fiole intensiv antimatreata Gerovital TratamentExpert, 10 fiole x 10 ml, Farmec

Fiole intensiv antimatreata Gerovital TratamentExpert
Elimina rapid matreata uscata, curaṭa scalpul si reda stralucirea parului. Tratamentul se bazeza pe proprietatile deosebite ale Dandrilys-ului, extract din scoarta copacului brazilian Ziziphus Joazeiro, bogat in saponine, cu efect calmant, antiiritant.
Ingrediente active:
Dandrilys, Provitamina B5, complex de ingrediente active naturale.
Dandrilys este un extract din scoarta copacului brazilian Ziziphus Joazeiro, bogat in saponine, cu efect calmant, antiiritant.
Cu un complex de ingrediente active naturale, tratamentul are o eficienta similara unor agenti consacrati ca ZN-pyrithione, reducand secretia de sebum si matreata dupa primele aplicari, reducere ce se mentine si dupa finalizarea tratamentului.
Provitamina B5 are efect de hidratare a scalpului si firului de par, redandu-i aspectul sanatos.
Prezentare:
10 fiole x 10 ml 


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review