Done Free sampon, 100ml, Imedica

Done Free sampon, 100ml, Imedica -  - IMEDICA
Imedica
P459799217

Formulă unică și eficientă prin combinația de Miconazol , Climbazol și Antiderm Complex. DoneFree® șampon conține Miconazol, Climbazol și Antiderm complex, formulare unică și specială, concepută împotriva mătreț

[...]

Descriere: Done Free sampon, 100ml, Imedica

Formulă unică și eficientă prin combinația de Miconazol , Climbazol și Antiderm Complex.

DoneFree® șampon conține Miconazol, Climbazol și Antiderm complex, formulare unică și specială, concepută împotriva mătreții grase/uscate asociate cu mâncărime și descuamarea scalpului.

Pentru un rezultat eficient se recomandă respectarea modului de utilizare al acestui șampon ce conține ingrediente active anti-matreață, CLIMBAZOL și MICONAZOL. Aceste ingrediente (antimicotice) atacă mătreața distrugând ciuperca Malassezia furfur (Pityrosporum ovale), Tricophyton sp., Epidermophyton sp., Corynecacterium minutissimum. Al treilea ingredient, ANTIDERM complex, făcând șamponul sa aibă o combinație unică și eficientă antimătreață.

Beneficii:

• Combate eficient mătreața;

• Calmează senzația de mâncărime;

• Reface echilibrul natural al scalpului, elimină exfolierea și ajută la prevenirea reapariției mătreții, lăsând părul suplu, strălucitor și ușor de pieptănat;

Descriere ingrediente active:

• Miconazolul este un agent antifungic care inhibă dezvoltarea fungilor la nivelul scalpului.

• Climbazolul oprește creșterea de Malessezia sp. si readuce echilibrul microflorei scalpului.

• Antiderm complex are efect calmant pentru pielea iritată și uscată . Are efect de protecție împotriva agenților externi cu rol iritant. Reduce senzația de mâncărime asociată cu pielea sensibilă. Conține sesquiterpene, diterpene și acizi terpenici care au un efect antiinflamator și de refacere a zonelor iritate.

• Neem oil ( Azadirachta seed oil) este un ulei tradițional Ayurvedic utilizat foarte mult în produsele cosmetice pentru rolul său regenerant pentru pielea uscată și sensibilă, în cazul nostru un scalp iritat, deshidratat asociat cu mătreață.

• Tea tree oil (Uleiul de arbore de ceai) cunoscut pentru proprietățile antibacteriene și antifungice, este un ulei esențial natural ce combate mătreața asociată cu dermatita seboreică.

Prezentare: flacon 100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review