Booster impotriva caderii parului Forte, 50 ml, Seboradin

Booster impotriva caderii parului Forte, 50 ml, Seboradin -  - SEBORADIN
Seboradin
P479850010

Îngrijirea zilnică a părului slăbit, predispus la cădere. Produsul trebuie utilizat pentru a crește eficacitatea proprietăților de întărire a părului ale șamponului și măștii de păr.Boosterul conține extract din germeni de mazăre - AnaGain, extract de sabal minor și un complex mineral de zinc, cupru și magneziu. Are grijă de părul predispus la cădere, în timp ce îl hrănește și îi conferă vitalitate. Produsul îmbunătățește efectele produselor pentru păr utilizate anterior.

[...]

Descriere: Booster impotriva caderii parului Forte, 50 ml, Seboradin

  • Îngrijirea zilnică a părului slăbit, predispus la cădere. Produsul trebuie utilizat pentru a crește eficacitatea proprietăților de întărire a părului ale șamponului și măștii de păr.
  • Boosterul conține extract din germeni de mazăre - AnaGain, extract de sabal minor și un complex mineral de zinc, cupru și magneziu. Are grijă de părul predispus la cădere, în timp ce îl hrănește și îi conferă vitalitate. Produsul îmbunătățește efectele produselor pentru păr utilizate anterior.
  • Seboradin Forte Booster stimulează creșterea părului, îl îngroașă și îl densifică, îmbunătățind aspectul său general.

Ingrediente:
Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Polyacrylate Crosspolymer-6, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Pentylene Glycol, Alcohol, Pisum Sativum Sprout Extract, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Mod de utilizare:
Aplicați o cantitate mică în palmă (4-5 dozări), apoi combinați cu un șampon sau mască de păr selectate corespunzător. Răspândiți uniform, masați amestecul în scalp și pe păr. Se lasă aproximativ 4 minute, apoi se clătește bine cu apă. Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă utilizarea pentru o perioadă de minim 2 luni, la fiecare spălare a părului. Vă recomandăm să utilizați Booster-ul Seboradin Forte Anti-Căderea Părului cu un șampon selectat corespunzător pentru starea scalpului dumneavoastră.

Prezentare:
50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review