Rezerve periuta copii +7 ani, HX6042/33, 2 bucati, Philips Sonicare

Rezerve periuta copii +7 ani, HX6042/33, 2 bucati, Philips Sonicare - INGRIJIRE-ORALA - PHILIPS SONICARE
P548490337

Curata si protejeaza zambetele in crestere ale copiilor de peste 7 ani.

[...]

Descriere: Rezerve periuta copii +7 ani, HX6042/33, 2 bucati, Philips Sonicare

Funcţionează cu orice periuţă de dinţi cu ataşare printr-un clic Philips Sonicare

Capetele de periere Philips Sonicare for Kids se ataşează şi se detaşează de mânerul periuţei printr-un clic, pentru prindere sigură şi întreţinere şi curăţare uşoare.

Parte a unei rutine pentru o sănătate orală mai bună

Ca toate capetele de periere Philips Sonicare originale, acest cap de periere este sigur pentru dinţi şi gingii. Calitatea fiecărui cap de periere a fost testată pentru o performanţă şi durabilitate excepţionale.

Calitatea superioară a curăţării face ca fiecare secundă să fie mai importantă

Puterea sonică a periuţelor noastre de dinţi îţi permite să valorifici la maxim timpul limitat pe care îl acordă copiii perierii dinţilor, ajutându-i să deprindă obiceiuri sănătoase şi să îşi perfecţioneze tehnica de periaj.

Vârsta 7+ ani

Capul de periere standard Philips Sonicare for Kids are un profil conturat astfel încât să se potrivească dinţilor copilului tău cu vârsta de peste 7 ani şi peri moi care asigură o experienţă de periaj delicată. De asemenea, este prevăzut cu o perniţă de cauciuc pe spatele capului de periere, pentru o curăţare mai sigură şi mai plăcută. Disponibil şi într-o variantă compactă mai mică pentru copii cu vârsta de peste 4 ani.

Cu până la 75% mai eficient decât o periuţă de dinţi manuală

Conform datelor demonstrate clinic, capul de periere Philips Sonicare for Kids asigură îndepărtarea superioară a plăcii bacteriene, comparativ cu o periuţă de dinţi manuală. Ajută-ţi copiii să aibă o protecţie mai bună împotriva cariilor dentare şi vizite mai plăcute la dentist. Rezultate mai bune la controlul stomatologic periodic.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review