Periuta Dinti Junior 6-12 ani, Biorepair

  • -10%
Periuta Dinti Junior 6-12 ani, Biorepair -  - COSWELL
Coswell
P548490828

Periuța de dinți pentru copii de la marca Biorepair este ideală pentru curățarea cavității bucale prin metoda Bass. 

Descriere Periuta Dinti Junior 6-12 ani, Biorepair

Acest mod mai eficient de îndepărtare a plăcii bacteriene și a resturilor alimentare reduce semnificativ riscul apariției cariilor dentare și a bolilor gingivale. Datorită "gâtului" curbat al periuței de dinți, copilul va putea ajunge în cele mai inaccesibile locuri din spațiul interdentar. Periuța de dinți este destinată copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani. Periile moi acționează delicat asupra dinților și gingiilor, fără a deteriora smalțul. Un dispozitiv de curățare a limbii din silicon va ajuta la prevenirea respirației urât mirositoare. Cutia compactă din plastic va asigura sterilitatea completă a instrumentului, iar designul original al periuței de dinți va fi cu siguranță pe placul copilului tău.

Mod de utilizare Periuta Dinti Junior 6-12 ani, Biorepair:

Aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuță și periați dinții cu mișcări circulare timp de 1-2 minute, apoi clătiți cavitatea bucală cu apă călduță. Dacă este necesar, repetați procedura.



Data ultimei actualizari: 2024-02-20 12:17:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review