Periuta de dinti pentru Copii, HX6321/04, +3 ani, Philips

P548490322
Periuta de dinti pentru Copii, HX6321/04, +3 ani, Philips - PERIUTE-DE-DINTI - FARA
Fara

Mentineti copiii interesati in timp ce invata sa isi perieze dintii.

[...]

Periuta de dinti pentru Copii, HX6321/04, +3 ani, Philips

Periuţa de dinţi cu Bluetooth Philips Sonicare For Kids interacţionează cu o aplicaţie distractivă, care ajută copiii să îşi perieze dinţii pentru un timp mai îndelungat şi mai bine. Copiii se distrează în timp ce învaţă tehnici care vor dăinui toată viaţa.

Urmează indicaţiile din aplicaţie

Copiii se joacă urmând indicaţiile din aplicaţia interactivă în timpul periajului. Aplicaţia Sonicare Kids îi învaţă cum să îşi perieze dinţii, cu animaţii şi recompense distractive, concepute să îi ajute pe măsură ce îşi creează o rutină.

98% dintre persoane spun că este mai uşor să convingi copiii să îşi perieze dinţii mai bine şi mai mult*

Cu periuţa de dinţi şi cu aplicaţia Philips Sonicare For Kids, copiii pot descoperi cum să îşi perieze corect dinţii pe cont propriu. Aplicaţia se sincronizează cu periuţa de dinţi prin Bluetooth, pentru a demonstra tehnici corecte de periere şi pentru a monitoriza evoluţia. Copiii pot vedea cât de bine îşi periază dinţii şi pot câştiga recompense distractive pentru o treabă bine făcută. Educativ şi eficient, 98% dintre părinţii intervievaţi au spus că le este mai uşor să îşi convingă copiii să îşi perieze dinţii mai bine şi mai mult. Este modalitatea distractivă prin care copiii îşi dezvoltă obiceiuri sănătoase de igienă orală, care vor rezista toată viaţa.

Antrenorul personal de periaj al copilului tău

Distracţia începe imediat ce începe periajul. Copiii care folosesc Sonicare pot câştiga recompense sănătoase pentru a-l hrăni pe Sparkly, care îi va încuraja să-şi perieze dinţii mai mult timp şi într-un mod mai bun.

Pentru dezvoltarea unei rutine pentru toată viaţa

Aplicaţia Sonicare Kids este concepută pentru a facilita periajul pentru copii. Sparkly îţi încurajează copilul să îşi perieze fiecare parte a gurii pentru acoperire uniformă. Iar durata creşte treptat până la 2 minute în timp pentru a respecta recomandările privind timpul de periere.

Nu este nevoie de sincronizări constante

Periuţa de dinţi a copilului salvează date pentru până la 20 de reprize de periaj, ceea ce înseamnă că nu este nevoie să sincronizezi constant. Salvează, de asemenea, informaţii privind timpul – astfel încât să poţi monitoriza cu uşurinţă cât de bine respectă copilul rutina.

Acţiunea de curăţare dinamică Sonicare antrenează fluidele printre dinţi

Pe măsură ce copiii învaţă să îşi perieze dinţii, tehnologia noastră se ocupă de restul. Acţiunea unică, dinamică a unei periuţe de dinţi electrice Philips Sonicare ajunge cu delicateţe şi eficienţă în zonele dintre dinţi şi de-a lungul gingiilor. Cu peste 500 de mişcări pe secundă, puterea curăţării sonice compensează pentru tehnicile în dezvoltare, pe măsură ce copiii învaţă să îşi perieze mai bine dinţii. Această tehnologie face ca periuţa de dinţi Philips Sonicare For Kids să fie cu până la 75% mai eficientă decât periuţele de dinţi convenţionale, ceea ce are drept urmare controale cu mai mult succes la medicul stomatolog.

Etichete interschimbabile distractive pentru personalizare

Etichetele distractive pentru mâner permit copiilor să îşi aleagă aspectul periuţei de dinţi. Cu opt modele interschimbabile în interiorul fiecărei cutii a produsului, copiii pot oferi periuţei de dinţi un aspect nou, oricât de des vor. Împreună cu opţiunea de a personaliza aspectul personajului din aplicaţie, experienţa Philips Sonicare For Kids se rezumă la a face din igiena orală o activitate antrenantă şi distractivă, oricând.

2 moduri de periere cu intensităţi diferite oferă o curăţare delicată şi eficientă

Cu două moduri de putere pentru copii, această periuţa de dinţi electrică asigură o curăţare adecvată pentru diferite vârste; un mod inferior pentru copii mai mici şi unul superior pentru copii mai mari.

Model cu prindere multiplă pentru părinţi şi copii

Designul ergonomic permite copiilor să îşi perieze dinţii pe cont propriu sau ajutaţi de părinţi. Fiecare periuţă de dinţi Philips Sonicare For Kids dispune de un mâner cu design inteligent, care permite copiilor şi părinţilor să perieze împreună, dacă doresc. Mânerul ferm permite mâinilor mai mici să manevreze mânerul cu uşurinţă, iar designul spaţios lasă loc de ajutor din partea părinţilor, dacă este cazul. Designul ferm al mânerului permite copiilor să depoziteze periuţa în poziţie verticală sau să aplice pastă de dinţi când periuţa este la orizontală.

Capul de periere cauciucat este conceput pentru protejarea dinţilor celor mici

Capul de periere cauciucat al acestei periuţe de dinţi electrice este conceput pentru a proteja dinţii în creştere

Preferată de dentişti

Alege periuţa de dinţi preferată de medicii dentişti. 91 % dintre medicii dentişti care sunt părinţi preferă Philips Sonicare For Kids pentru copiii lor****

Sunt disponibile 2 dimensiuni ale capului de periere

Această periuţă de dinţi electrică Philips Sonicare include un cap de periere compact. Un cap de periere de dimensiuni standard poate fi achiziţionat separat. Capetele de periere Philips Sonicare for Kids sunt proiectate special pentru a curăţa delicat şi a proteja dinţii în creştere.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review