Periuta de dinti electrica Sonicare, Seria 3100, HX3673/11, Roz+Toc Transparent, Philips

Periuta de dinti electrica Sonicare, Seria 3100, HX3673/11, Roz+Toc Transparent, Philips -  - PHILIPS SONICARE
P548490318

Pana la 3 ori mai buna indepartare a placii.

[...]

Descriere Periuta de dinti electrica Sonicare, Seria 3100, HX3673/11, Roz+Toc Transparent, Philips

Tehnologie sonica

Senzor de presiune

QuadPacer si SmarTimer

Design ergonomic subtire

Tehnologia noastra unica va ofera o curatare puternica, dar delicata Vibratiile puternice de peri conduc microbule adanc intre dinti si de-a lungul liniei gingivale pentru o experienta racoritoare. Veti primi doua luni de periaj manual in doar 2 minute. ** 31.000 de lovituri pe minut curatati usor dintii, rupeti placa si maturati-o pentru o curatare zilnica exceptionala.   

Pana la 3 ori mai buna indepartare a placii comparativ cu o periuta de dinti manuala * Periuta electrica Sonicare cu tehnologie sonica avansata este dovedita clinic ca indeparteaza placa de pana la 3 ori mai bine * decat o periuta de dinti manuala. Indeparteaza placa de pe dinti si de-a lungul liniei gingivale, protejand in acelasi timp gingiile.  Senzorul de presiune incorporat va protejeaza dintii si gingiile Senzorul de presiune incorporat detecteaza automat presiunea pe care o aplicati, va avertizeaza si reduce vibratiile periutei de dinti automat pentru a va proteja gingiile. Periuta de dinti va emite un sunet pulsatoriu ca un memento pentru a usura presiunea. 7 din 10 persoane au gasit ca aceasta caracteristica i-a ajutat sa devina mai bune pensule.

Optimizati-va periajul cu SmarTimer si QuadPacer Stiti intotdeauna cand sa inlocuiti capul pensulei Easy-Start pentru a usura tranzitia Durata de viata a bateriei de 14 zile Face calatoria mai usoara pentru tine Folositi mai putin. Reutilizeaza mai mult



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review