Periuta de dinti Colgate Total Pro Gum Health, Mov

Periuta de dinti Colgate Total Pro Gum Health, Mov -  - COLGATE
Colgate
W57399
Aceasta periuta de dinti dispune de peri Pro Tip care ajuta la curatarea zonelor greu accesibile. Insertiile de cauciuc sunt concepute sa maseze si sa stimuleze delicat gingia. Perii multifunctionali [...]

Descriere: Periuta de dinti Colgate Total Pro Gum Health, Mov

Aceasta periuta de dinti dispune de peri Pro Tip care ajuta la curatarea zonelor greu accesibile.

Insertiile de cauciuc sunt concepute sa maseze si sa stimuleze delicat gingia. Perii multifunctionali unici nu doar curata mai bine in comparatie cu o periuta obisnuita cu peri egali, ci uzura produsa asupra zonelor sensibile ale dintelui este mai mica.

Perii foarte eficienti si dispozitivul de curatare a limbii ofera o buna curatare a dintilor, limbii, obrajilor si gingiei, pentru o gura mai sanatoasa.

Periuta de dinti este special conceputa pentru a curata chiar si zonele greu accesibile, in timp ce maseaza delicat gingia, datorita configuratiei speciale a perilor. Insertiile de cauciuc sunt concepute sa maseze si sa stimuleze delicat gingia.



Data ultimei actualizari: 2023-09-28 17:17:47
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review