Periuta Clinic Neagra+ Ata Dentara Neagra, Elgydium

  • -10%
Periuta Clinic Neagra+ Ata Dentara Neagra, Elgydium -  - ELGYDIUM
Elgydium
P548491166

Periuta Clinic Neagra+ Ata Dentara Neagra, Elgydium, faciliteaza indepartarea placii bacteriene cu ajutorul culorii lor negre care te ajuta sa vezi mai usor placa bacteriana.

[...]

Descriere: Periuta Clinic Neagra+ Ata Dentara Neagra, Elgydium

Periuta de dinti ELGYDIUM Clinic Neagra ajuta la mentinerea albului natural al dintilor si respecta sensibilitatea gingiilor.

  • EFICIENTA: curata zonele greu accesibile si ajuta la protejarea impotriva cariilor.
  • ALBIRE: perii sai infuzati cu carbune ajuta la mentinerea albului natural al dintilor.
  • BLANDA: perii sai fini si conici respecta sensibilitatea gingiilor.

ELGYDIUM CLINIC ata dentara neagra este o ata dentara fina, cerata, fara aroma, impregnata cu clorhexidina. Culoarea sa neagra te ajuta sa vezi mai bine placa dentara si ca sa o indepartezi. Ata dentara sau periutele interdentare sunt esentiale pentru indepartarea particulelor de alimente blocate intre dinti si pentru a ajuta la eliminarea placii dentare din aceste spatii.

  • USOR DE UTILIZAT: ELGYDIUM Clinic ata dentara neagra este una dintre cele mai subtiri ate dentare de pe piata, perfecta pentru a va completa rutina de igiena orala.
  • IGIENICA: impregnat cu 10% clorhexidina, ingredient activ cu proprietati antibacteriene.
  • SIMPLU: un dozator sub forma unei cutii mici, discreta si practica.

Taiati 30 cm de ata dentara. Infasurati-o pe degetul aratator. Folosind degetele mari, ghideaza usor ata intre dinti cu o miscare inainte si inapoi. Tineti ata dentara strans de suprafata unui dinte si glisati-o in jos. Apoi puneti ata pe cealalta suprafata si repetati actiunea.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review