Sensodyne Pasta Dinti Pronamel Junior 6-12 ani, 50ml

Sensodyne Pasta Dinti Pronamel Junior 6-12 ani, 50ml - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-ORALA/PASTA-DE-DINTI - SENSODYNE
Sensodyne
P438799806
Pasta de dinti Sensodyne este recomandata de medicii stomatologi din intreaga lume pentru a combate sensibilitatea dentara. Este dovedit clinic ca, prin utilizare regulata, de doua ori pe zi, aceasta
Se incarca ofertele...

Descriere Sensodyne Pasta Dinti Pronamel Junior 6-12 ani, 50ml

Pasta de dinti Sensodyne este recomandata de medicii stomatologi din intreaga lume pentru a combate sensibilitatea dentara. Este dovedit clinic ca, prin utilizare regulata, de doua ori pe zi, aceasta ofera protectie continua impotriva sensibilitatii dentare comparativ cu o pasta de dinti obisnuita.

Ajuta la protejarea dintilor impotriva efectelor eroziunii acide asupra smaltului dentar;

Formula cu PH neutru

Conține fluor pentru prevenirea apariției cariilor;

Sensodyne PRONAMEL Junior este o pasta de dinti ce a fost dezvoltata impreuna cu medicii dentisti special pentru copiii cu varsta intre 6 - 12 ani.

Are un gust placut, usor mentolat.

Prezentare:

50 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.