Sensodyne Pasta Dinti Advanced Clean, 75ml, GSK

Sensodyne Pasta Dinti Advanced Clean, 75ml, GSK - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-ORALA/PASTA-DE-DINTI - SENSODYNE
Sensodyne
W52911
Pasta de dinti Sensodyne este recomandata de medicii stomatologi din intreaga lume pentru a combate sensibilitatea dentara. Este dovedit clinic ca, prin utilizare regulata, de doua ori pe zi, aceasta
Se incarca ofertele...

Descriere Sensodyne Pasta Dinti Advanced Clean, 75ml, GSK

Pasta de dinti Sensodyne este recomandata de medicii stomatologi din intreaga lume pentru a combate sensibilitatea dentara. Este dovedit clinic ca, prin utilizare regulata, de doua ori pe zi, aceasta ofera protectie continua impotriva sensibilitatii dentare comparativ cu o pasta de dinti obisnuita.

Sensodyne Deep Clean îți oferă curățare avansată și senzație de prospețime de durată. Special creată pentru ameliorarea sensibilității dentare, prin formula sa, Sensodyne Deep Clean acționează în interiorul dintelui și calmează terminațiile nervoase. în plus Sensodyne Deep Clean îți aduce și o tehnologie cu efect de amplificare a spumei.

Deasemenea ajută la eliminarea plăcii bacteriene și oferă beneficiile unei paște de dinți *

De acum te poți bucura de ameliorarea sensibilității dentare alături de curățare avansată și prospețime de durată cu noul Sensodyne Deep Clean.

Curatare avansata;

Tehnologie cu efect de amplificare a spumei;

Protectie continua impotriva sensibilitatii dentare* datorita nitratului de potasiu;

Ajuta la indepartarea placii bacteriene*;

Protectie impotriva cariilor prin fluorura de sodiu*;

Ofera o respiratie proaspata;

Marca recomandata de medicii dentişti pentru sensibilitate dentara** *prin periaj regulat de 2 ori pe zi.

Prezentare:

75 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.