Sensodyne Extra Whitening * 100ml+Ata Dentara

Sensodyne Extra Whitening * 100ml+Ata Dentara -  - SENSODYNE
Sensodyne
P459828593
Pachet promo: Pasta de dinti Sensodyne Extra Whitening, 100 ml + Ata dentara Pentru ca zambetul a devenit in zilele noastre o carte de vizita, Sensodyne Extra Whitening ajuta la indepartarea [...]

Descriere: Sensodyne Extra Whitening * 100ml+Ata Dentara

Pachet promo: Pasta de dinti Sensodyne Extra Whitening, 100 ml + Ata dentara

Pentru ca zambetul a devenit in zilele noastre o carte de vizita, Sensodyne Extra Whitening ajuta la indepartarea petelor exogene pentru un zambet mai alb si mai stralucitor ca niciodata. Formula sa contine tripolifosfat de sodiu si particule de alumina care redau albul natural al dintilor fara sa afecteze tesuturile dentare, indeparteaza placa bacteriana atat supra cat si subgingival.

Noua pasta de dinti amelioreaza sensibilitatea dentara prin nitratul de potasiu care reduce excitabilitatea retelei nervoase din interiorul dintelui oferind o protectie fara oprire 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

In plus aceasta ajuta la reducerea formarii tartrului pentru a mentine dintii curati si netezi. Aceasta ofera protectie impotriva cariilor prin formula cu florura de sodiu si are o formula mentolata, proaspata, care lasa o senzatie de curatare si prospetime a gurii care dureaza.

Albire conceputa pentru dinti sensibili;

Reda albul natural al dintilor;

Indeparteaza petele exogene si netezeste dintii;

Controleaza discolorarile;

Amelioreaza sensibilitatea dentara;

Protectie de lunga durata 24/7 impotriva sensibilitatatii dentare * gratie nitratului de potasiu;

Ajuta la reducerea consituirii tartrului dentar;

Protectie impotriva cariilor prin florura de sodiu;

Ajuta la reducerea placii bacteriene acumulate subgingival;

Sensatie de curatare si prospetime indelungata;

Marca numarul 1 recomandata de dentistii din intraga lume pentru dintii sensibili;

Ata dentara Sensodyne Gentle floss este expandabila in contact cu saliva, fapt ce ii permite o curatare optima a spatiilor interdentare. Este imbibata cu flour si mentol pentru a oferii protectie impotriva cariilor si o senzatie de prospetime si curatare.

Pentru o eficienta maxima folosirea atei dentare trebuie urmata de periaj si clatire cu apa de gura. In acest fel placa bacteriena si resturile alimentare vor fi indepartate, iar dumneavoastra veti fi protejati impotriva hipersensibilitatii dentare si problemelor gingivale.

Curatire avansata;

Protectie impotriva cariilor datorita fluorului;

Senzatie de prospetime.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review