Pasta Dinti Intensivo Notte, 75ml, Biorepair

  • -10%
Pasta Dinti Intensivo Notte, 75ml, Biorepair -  - COSWELL
Coswell
P548491338

Inhiba bacteriile care actioneaza pe timpul noptii.

Descriere Pasta Dinti Intensivo Notte, 75ml, Biorepair

Care sunt cauzele eroziunii graduale a smaltului dentar?

In fiecare zi dintii nostrii sunt supusi uzurii si deteriorarii ca rezultat al periajului si din acizii din mancare si bauturi. Acest fapt duce la zgarieturi mici, invizibile in care placa, pigmentii si bacteriile se pot forma in timp, deseori ducand la probleme serioase cum ar fi cariile dentare, deteriorarea dintilor si pierderea luminozitatii.

De ce poate Pasta Dinti Intensivo Notte, 75ml, Biorepair sa repare smaltul dentar? 

Este prima pasta de dinti pentru noapte ce contine microRepair®, gratie formulei sale exclusive, care functioneaza ca o bariera protectiva, cu eliberare lenta si o actiune continua in timpul orelor nocturne remineralizand si reparand smaltul dentar. In plus contine Zinc PCA® si xilitol, compusi cu mare putere antiseptica si antibacteriana, protejeaza durabil cavitatea bucala pentru o respiratie prospata de dimineata. 

Ce sunt particulele microRepair?

Particule alcatuite din hidroxiapatita biomimetica, care are o compozitie similara cu cea a smaltului dentar. Acest lucru inseamna ca si microrepair® are proprietati biomimetice fapt ce permite ca aceste micro-particule sa se integreze in smaltul dentar si dentina, avand efect remineralizand si reparator. Biorepair® pasta de dinti pentru noapte are o concentratie de 15% de microRepair. 

Important: 

Lipsa fluorului permite chiar si copiilor sub 6 ani folosirea pastei de dinti, fara a fi necesara supravegherea adultilor. Particulele de microRepair determina o remineralizare optima a smaltului dentar si a dentinei.  



Data ultimei actualizari: 2024-02-20 11:20:05
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review