Pasta Dinti Desensibilizare Rapida, 75ml, Biorepair

  • -10%
Pasta Dinti Desensibilizare Rapida, 75ml, Biorepair - PASTA-DE-DINTI - COSWELL
Coswell
P548491336

Sensibilitatea dentinala dureroasa apare atat datorita cariilor care traverseaza smaltul afectand astfel dentina, (canaliculele dentinale transmitand nervului dintelui senzatia de iritare legata de cald, frig, dulce, acru, etc.) cat si datorita retractiei gingivale.

[...]

Descriere: Pasta Dinti Desensibilizare Rapida, 75ml, Biorepair

Pentru reducerea sensibiltatii este necesara repararea suprafetei deteriorate, a smaltului si dentinei. MicroRepair® repara atat smaltul cat si dentina, inchide canaliculele dentinare expuse datorita cariilor impiedicand astfel ajungerea stimulilor la nervul dintilor.

De asemenea previne demineralizarea smaltului combatand pierderea albului natural al dintilor. Pentru un efect si mai eficient Biorepair se poate aplica direct la baza dintilor afectati masand delicat cu degetul 30 secunde, clatiti dupa utilizare.  Testele efectuate de cercetatorii Universitatii din Bologna demonstreaza ca dupa un minut dupa la utilzare canaliculele  dentinale sunt inchise, diparand astfel factorul ce determina sensibilitatea dureroasa.

Remineralizeaza atat smaltul cat si dentina.

Deoarece nu contine fluor poate fi utilizat si de copii sub 7 ani.Data ultimei actualizari: 2024-02-20 11:48:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review