Parodontax pasta dinti Ultra Clean, 75ml 1+1 Promo

Parodontax pasta dinti Ultra Clean, 75ml 1+1 Promo -  - PARODONTAX
Parodontax
P479848604

Pasta de dinti parodontax Ultra Clean este special conceputa pentru persoanele carora le sangereaza gingiile in timpul periajului dentar.

[...]

Descriere: Parodontax pasta dinti Ultra Clean, 75ml 1+1 Promo

Pasta de dinti parodontax Ultra Clean este special conceputa pentru persoanele carora le sangereaza gingiile in timpul periajului dentar.

Are in compozitie particule fine de bicarbonat de sodiu şi ajuta la oprirea si prevenirea sangerarilor gingivale fiind de 4 ori mai eficienta in indepartarea placii bacteriene, principala cauza a sangerarilor gingivale, comparativ cu o pasta de dinti fara bicarbonat de sodiu, prin periaj de doua ori pe zi.

Pe măsură ce iţi periezi dinţii, particulele fine de bicarbonat de sodiu penetrează placa bacteriană, pentru a ajuta la descompunerea şi îndepărtarea mai uşoara a acesteia. În plus, are proprietăţi suplimentare de curăţare prin particulele abrazive de siliciu, redand albul natural al dintilor, prin îndepărtarea blandă a petelor dentare superficiale.
Sangerarea gingivala poate fi unul din primele semne ale afectiunii gingivale. Lasata netratata, afectiunea gingivala poate evolua catre boala parodontala, una din cauzele majore ale caderii dintilor.
Este dovedit clinic ca prin utilizare continua, de doua ori pe zi, pastele de dinti parodontax ajuta la oprirea si prevenirea sangerarilor gingivale.
Pentru rezultate optime, este indicat ca pasta de dinti parodontax să fie folosita împreună cu periuţa de dinţi parodontax şi apa de gură parodontax.
 


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review