Pachet Splat Special Pasta Dinti Love&Black, 2 bucati, 75ml

Pachet Splat Special Pasta Dinti Love&Black, 2 bucati, 75ml -  - SPLAT
Splat
P548487503

Pachet Splat Special Pasta Dinti Love&Black, 2 bucati, 75ml, produs SPECIAL pentru cei care nu se tem de intuneric.

Pachet Splat Special Pasta Dinti Love&Black, 2 bucati, 75ml curata si albeste cu puterea naturii.

[...]

Descriere: Pachet Splat Special Pasta Dinti Love&Black, 2 bucati, 75ml

Produs fara fluor.

Cine se astepta ca cea mai neagra pasta de dinti sa faca dintii cei mai albi?

SPLAT BLACKWOOD cu carbune activ, albeste in mod natural si indeparteaza petele.

Pasta de dinti pentru albire,​ eficienta, cu carbune din lemn si particule rotunjite de lustruire de siliciu. ​

SPECIAL pentru cei care nu se tem de intuneric. Fara fluor, potrivita si pentru vegani.

Beneficii:

- Albire eficienta à Albire cu pana la 2 tonuri. Carbune de lemn si particule de siliciu rotunjite de lustruire

- Respiratie proaspata à Biosol componenta activa

- Gingii sanatoaseà Extract de ienupar si maltooligozil glucozida hidratanta

Descriere produs:

Pasta de dinti BLACKWOOD® este special creata pentru cei care iubesc natura si toate lucrurile minunate pe care aceasta le poate oferi, cum ar fi prospetimea boabelor de ienupar si puterea de eliminare a particulelor de carbune. Fa o plimbare in regiunea salbatica si nu uita sa o faci cu un zambet uluitor. O combinatie de ingrediente active de ultima ora elimina formarea placii si impiedica recurenta. Carbunele activ, elementul care da pastei de dinti BLACKWOOD® culoarea neagra, albeste in mod natural, absoarbe mirosurile si indeparteaza petele, lasand dintii mai albi si perfect curatiti. Extractul de boabe de ienupar, un antibacterian natural, te ajuta sa ai o respiratie proaspata pentru o perioada mai lunga de timp dupa spalare.

Respiratie proaspata datorita componentului activ biosol​, gingii sanatoase cu extract de ienupar.

Recomandat pentru utilizare de la varsta de 14 ani.

Caracteristici:

Produs fara fluor

Pentru albire intensiva

Ofera protectie impotriva cariilor dentare

Respiratie proapata

Gingii sanatoase

Recomandat pentru utilizare de la varsta de 14 ani

Nu contine:

SLS / SLES, PEG, parabeni, triclosan, clorhexidina, zaharina, coloranti sintetici si fluorura.

Utilizare:

Dezvoltat pentru utilizare de la varsta de 14 ani. Recomandam spalarea dintilor de 2 ori pe zi dupa mese. Efect vizibil pana la 2 nuante atunci cand dintii sunt spalati de doua ori pe zi timp de 4 saptamani. Pentru a obtine cel mai bun efect de albire, trebuie sa va abtineti de la alimente si bauturi timp de 20 de minute dupa spalarea dintilor. Pentru un efect maxim, utilizati impreuna cu periutele de dinti SPLAT® si apa de gura SPLAT® PROFESSIONAL cu regularitate.

LOVE, produs SPECIAL pentru cei care cred in dragoste. Produs fara fluor. SPLAT Special LOVE protejeaza si ingrijeste cu puterea naturii.

Cine spune ca pastele de dinti cu fructe sunt doar pentru copii? Aroma minunata a zmeurei coapte la soare va readuce amintirea verii si va lumineaza chiar si cea mai gri zi.

Pasta SPLAT Special LOVE va incanta in special iubitorii de arome de fructe si pe cei care s-au plictisit de produse de igiena orala doar din plante si cu aroma mentolata.

Splat a creat aceasta pasta de dinti cu aroma delicioasa de zmeura pentru aventuri romantice, ideala pentru saruturile de buna-dimineata si de noapte buna. Este un gel rosu sclipitor usor mentolat care albeste si curata usor smaltul, protejand eficient dintii de placa dentara si de carii.

Adaosul de extract de scoarta de lemn dulce are efect antiseptic si previne inflamatia gingivala. Dizaharidele naturale combat respiratia urat mirositoare si particulele rotunde de siliciu lustruiesc bland smaltul, dar eficient, indeparteaza petele si lasa dintii albi, netezi si stralucitori.

Extractul de seminte de Perilla (o planta care este folosita in mod traditional in bucataria japoneza) are efect calmant, previne formarea cariilor si absoarbe activ mirosul neplacut. Enzima lizozima, vitamina E (tocoferol) si vitamina C (palmitatul de ascorbil) ingrijesc gingiile, iar Mentil Lactat in combinatie cu Mentol, ofera o senzatie de racoare si prospetime de lunga durata.

Pasta SPLAT Special LOVE nu contine fluor, asa ca poate fi folosita de si persoanele care evita acest ingredient in produsele de igiena orala. Studiile clinice ii confirma efectele revigorante, anti-carii, de curatare, hemostatice, antiinflamatorii si de albire (pana la 1 nuanta in 4 saptamani).

Beneficii:

- Efect calmant asupra gingiilor à Lysozyme, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, extract de seminte de Perilla

- Respiratie proaspata à Menthyl lactate, Menthol

- Albire delicata pana la 1 nuanta conform Vitapan à Particule de lustruire rotunjite de siliciu

Caracteristici:

Produs fara fluor

Gingii sanatoase

Respiratie proapata

Pentru albire blanda cu smaltul

Ofera protectie impotriva cariilor dentare

Nu contine:

SLS / SLES, PEG, clorhexidina, zaharina, coloranti sintetici si fluorura, uleiuri minerale.

Utilizare:

Recomandam spalarea dintilor de 2 ori pe zi dupa mese. Efect vizibil pana la 1 nuanta atunci cand dintii sunt spalati de doua ori pe zi timp de 4 saptamani. Pentru a obtine cel mai bun efect de albire, trebuie sa va abtineti de la alimente si bauturi timp de 20 de minute dupa spalarea dintilor. Pentru un efect maxim, utilizati impreuna cu periutele de dinti SPLAT® si apa de gura SPLAT® PROFESSIONAL cu regularitate.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review