Irigator Bucal HX3806/31 Portpowfloss Alb, Philips Sonicare

Irigator Bucal HX3806/31 Portpowfloss Alb, Philips Sonicare -  - PHILIPS SONICARE
P548490310

Curatare interdentara reinventata cu tehnologia QuadStream.

[...]

Descriere: Irigator Bucal HX3806/31 Portpowfloss Alb, Philips Sonicare

Curăţare interdentară reinventCapete standard pentru o curăţare eficientă

Un cap de curăţare standard cu un singur jet creşte presiunea pentru curăţare eficientă şi îndepărtarea resturilor alimentare atunci când ai nevoie.

Tehnică fără efort

Doar orientează, apasă şi curăţă pentru o curăţare interdentară mai eficientă. Îndreaptă capul de curăţare pe zonele dintre dinţi şi de-a lungul liniei gingiilor – şi lasă-l să facă toată treaba pentru tine!

Rezervor de 250 ml uşor de umplut

Capacitatea rezervorului de apă de 250 ml este suficientă pentru o curăţare recomandată de 60 de secunde. Răsuceşte şi scoate sau foloseşte capacul lateral de umplere pentru reumplere uşoară.

Încărcare rapidă, universală, cu cablu USB-C

Încărcarea comodă cu un cablu USB-C utilizează aceeaşi conexiune ca majoritatea telefoanelor mobile sau tabletelor. Obţine până la 14 zile de curăţare la o singură încărcare.

2 moduri de curăţare interdentară, 3 niveluri de intensitate

Alege curăţarea care se potriveşte zâmbetului tău. Modul Clean asigură un jet continuu pentru o curăţare zilnică eficientă. Jeturile Deep Clean oferă o curăţare mai temeinică. Nivelul reglabil de intensitate se adaptează pentru confort.

Curăţare completă în 60 de secunde

Cu capul de curăţare care se roteşte la 360 de grade poţi să ajungi în zonele greu accesibile şi poţi utiliza dispozitivul în orice orientare. Obţine o curăţare temeinică la 360° în doar 60 de secunde.

Tehnologie Quad Stream pentru o curăţare interdentară mai rapidă şi mai eficientă

Capul unic Quad Stream în formă de X separă debitul în 4 jeturi de apă, care acoperă o zonă mai mare între dinţi şi de-a lungul liniei gingiilor. Obţine o curăţare mai rapidă şi mai profundă fără complicaţiile aţei dentare.

Tehnologia Pulse Wave oferă ghidare de la un dinte la altul

Jeturile delicate de apă curăţă şi te ghidează de la un dinte la altul în modul Deep Clean, pentru o curăţare perfectă de fiecare dată.ată cu tehnologia QuadStreamData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review