Elmex Apa De Gura Anti Caries, 400ml

  • -10%
Elmex Apa De Gura Anti Caries, 400ml -  - ELMEX
Elmex
P459799815

Elmex Apa De Gura Anti Caries, 400ml este testata clinic si dezvoltata special pentru a proteja dintii impotriva cariilor.

Descriere Elmex Apa De Gura Anti Caries, 400ml

Aceasta sprijina remineralizarea partilor deteriorate ale smaltului si improspateaza respiratia urat mirositoare. Are o formula extrem de eficienta, cu aminofluorura, care formeaza un strat protector impotriva cariilor. In plus, aceasta protejeaza suprafetele greu accesibile si care pot fi mai susceptibile cariilor. Nu contine alcool sau coloranti.

Ingrediente Elmex Apa De Gura Anti Caries, 400ml:

Olaflur (amino-fluorura) si fluorura de sodiu (250 ppm F).

Mod de utilizare Elmex Apa De Gura Anti Caries, 400ml:

Dupa periaj, clatiti dintii cu 10ml produs, timp de 30 secunde, apoi scuipati. Pentru un dozaj optim, presati usor flaconul pentru a umple masura de 10ml din capac. Excesul de produs va curge inapoi in flacon. Nu inghititi, nu clatiti ulterior cu apa.

Recomandari Elmex Apa De Gura Anti Caries, 400ml:

Produsul este recomandat adulti si copiilor cu varsta mai mare de 7 ani (din momentul in care copiii scuipa corect apa de gura).

Forma de prezentare Elmex Apa De Gura Anti Caries, 400ml:

Flacon de 400ml.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review