Aslamed Apa de gura cu extract ecocertificat de musetel, clorhexidina si argila speciala

Aslamed Apa de gura cu extract ecocertificat de musetel, clorhexidina si argila speciala -  - ASLAVITAL
AslaVital
P23968
Apa de gură Aslamed previne paradontoza, protejând dinţii şi gingiile. În urma studiilor clinice făcute de către Universitatea de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu", clinica [...]

Descriere: Aslamed Apa de gura cu extract ecocertificat de musetel, clorhexidina si argila speciala

Apa de gură Aslamed previne paradontoza, protejând dinţii şi gingiile.

În urma studiilor clinice făcute de către Universitatea de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu", clinica Odontologie - Parodontologie s-a constat o diminuare a sângerărilor gingivale, iar în cazul pacienților suferind de parodontită marginală cronică, s-a observat observat o ameliorare la nivel parodontal.

Pentru rezultate optime, este recomandată folosirea pastei de dinți împreună cu apa de gură.

Apa de gură Aslamed este recomandată persoanelor cu probleme gingivale până la rezolvarea problemelor (nu mai mult de 6 luni - în funcție de problema avută).

Totodată, concentrația clorhexidinei în acest produs este de 0,12%, pentru a minimaliza efectul neplăcut de colorare a dinților.

Această concentrație este optimă pentru efectul său antiseptic luptând împotriva plăcii bacteriene prin inhibarea multiplicării bacteriilor de la nivel bucal și prin distrugerea lor în cazul problemelor gingivale.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review