Contur ochi Densitium, 15ml, SVR

  • -10%
Contur ochi Densitium, 15ml, SVR -  - SVR
SVR
P479848484

Contur ochi Densitium, 15ml, SVR - efect de umplere si netezire, pentru ridurile profunde, cearcane.

Descriere Contur ochi Densitium, 15ml, SVR

Contur ochi Densitium, 15ml, SVR este formulată în jurul unui complex esențial complet: acidul hialuronic ultrafragmentat și bio-calciul, ingrediente active care au stat mereu la baza acestei game, oferă hidratare de durată și redensifică pielea pentru trăsături mai definite. Probioticele și cei doi aminoacizi uniformizează și iluminează pielea din jurul ochilor. Formula este îmbogățită cu tetrapeptide și fructe de goji cu efect de netezire: pielea este descrețită, cearcănele și pungile sunt diminuate.

Beneficii Contur ochi Densitium, 15ml, SVR:

Contur ochi Densitium, 15ml, SVR a fost formulată special pentru a sprijini pielea în timpul schimbărilor ce apar la menopauză și pentru a corecta zona conturului ochilor, foarte delicată și suprasolicitată;

In acest moment al vieții, pielea se subțiază și își pierde fermitatea, ridurile de expresie devin mai profunde, iar cearcănele și pungile de sub ochi sunt mai vizibile;

Probioticele și cei doi aminoacizi uniformizează și iluminează pielea din jurul ochilor. Formula este îmbogățită cu tetrapeptide și fructe de goji cu efect de netezire: pielea este descrețită, cearcănele și pungile sunt diminuate;

Textura sa inovatoare, cu efect de netezire și de redare a fermității, hidratează, revitalizează și deschide privirea.

Eficacitate dovedită în două luni:

  • Reducere cu 31 % a ridurilor „laba gâștei"(1)
  • Reducere cu 22 % a cearcănelor(1)
  • Reducere cu 22 % a pungilor de sub ochi(1)

* Evaluare clinică pe 33 de subiecți timp de 56 de zile, două aplicări pe zi, % de modificare

Mod de utilizare Contur ochi Densitium, 15ml, SVR:

In fiecare zi, aplicati o cantitate de marimea unei alune, prin miscari de tamponare, pe tot conturul ochilor din interior catre exterior insistand pe ridurile “laba gastii”.

Pentru inlaturarea pungilor de sub ochi masati pana la patrunderea cremei in piele.

Ingrediente active Contur ochi Densitium, 15ml, SVR:

  • BIO-CALCIUM* (brevet al Laboratoarelor SVR) calciu bioasimilabil. Complex fiziologic bine asimilat de piele, reactiveaza coeziunea celulara si restructureaza profund pielea din jurul ochilor. Aceasta devine mai elastica si mai ferma.
  • Acid hialuronic ultra fractionat, patrunde mai rapid si mai profund in piele pentru a creste consistenta si densitatea pielii. Ridurile din jurul ochilor se estompeaza.
  • Sulfat de dextran are proprietati decongestionante si drenante, atenueaza pungile de sub ochi. Ingredient activ specific pentru eliminarea pigmentilor ce duc la formarea cearcanelor.
  • Polimer retensor intinde instantaneu pleoapele pentru o privire mai tanara.

Ingrediente Contur ochi Densitium, 15ml, SVR:

aqua/water/eau, c15-19 alkane, caprylic/capric triglyceride, glycerin, glyceryl stearate se, vegetable oil, beheneth-25, sodium polyacrylate, microcrystalline cellulose, c10-18 triglycerides, lauroyl lysine, calcium pca, hydroxyacetophenone, maltodextrin, parfum (fragrance), 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, cellulose gum, sodium hydroxide, hyaluronic acid, lactobacillus ferment, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, pentylene glycol, lycium barbarum fruit extract, lactic acid, sodium benzoate, potassium sorbate, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, palmitoyl tetrapeptide-7, chrysin

Prezentare Contur ochi Densitium, 15ml, SVR:

15 ml. 



Data ultimei actualizari: 2024-04-17 10:13:09
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.