Trusa Neovadiol Peri-Menopause crema de zi PNM, 50ml + Neovadiol crema de noapte, 15 ml, Vichy

recomandare dermatolog
Trusa Neovadiol Peri-Menopause crema de zi PNM, 50ml + Neovadiol crema de noapte, 15 ml, Vichy - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-FATA - VICHY
Vichy
P479851257

Ajuta la netezirea tenului si redefinirea contururilor fetei. Imbunatateste elasticitatea pielii. Pentru femeile aflate la perimenopauza. Reactiveaza mecanismele pielii si actioneaza asupra pierderii densitatii si volumului acesteia.

Se incarca ofertele...

Descriere Trusa Neovadiol Peri-Menopause crema de zi PNM, 50ml + Neovadiol crema de noapte, 15 ml, Vichy

1. Crema de zi Neovadiol Peri-Menopause cu efect de redensificare si reumplere, 50ml, Vichy

Ajuta la netezirea tenului si redefinirea contururilor fetei. Imbunatateste elasticitatea pielii. Pentru femeile aflate la perimenopauza. Reactiveaza mecanismele pielii si actioneaza asupra pierderii densitatii si volumului acesteia.

Ingrediente: APA VULCANICA VICHY PROXYLANE EXTRACT DE CASSIA NIACINAMIDE LHA (in PS) / HEPES (in PNM) ACID HIALURONIC.

Mod de utilizare: Aplicati in fiecare dimineata pe pielea curata, pe intreaga fata.

Forma de prezentare: 50ml

2. Crema de noapte Neovadiol Peri-Menopause cu efect de redensificare si revitalizare, 50ml, Vichy

Ajuta la netezirea pielii. Imbunatateste luminozitatea tenului. Efect racoritor de -2,7 grade Celsius. Pentru femeile aflate la peri-menopauza, reactiveaza mecanismele pielii si actioneaza asupra pierderii densitatii si volumului acesteia.

Ingrediente: APA VULCANICA VICHY PROXYLANE EXTRACT DE CASSIA NIACINAMIDE LHA ACID HIALURONIC EXTRACT DE MENTOL.

Mod de utilizare: Aplicati crema seara pe fata, barbie si gat, evitand zona ochilor. Aplicati crema in cateva locuri si intindeti-o cu miscari usoare in sus, de la interior spre exterior. Intindeti crema usor pana cand se absoarbe complet. Masati profund de-a lungul zonelor de piele lasate: pometi, barbie si gat.

Forma de prezentare: 50mlData ultimei actualizari: 2023-05-31 16:22:35
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.