Spray calmant fata Hexisept Face Mist,100ml, Fiterman

Spray calmant fata Hexisept Face Mist,100ml, Fiterman -  - FITERMAN
Fiterman
P479849212

Hexisept+ Face Mist este creat special pentru tenul iritat din cauza purtarii mastii, putand fi folosit si peste machiaj.

[...]

Descriere: Spray calmant fata Hexisept Face Mist,100ml, Fiterman

Hexisept+ Face Mist este creat special pentru tenul iritat din cauza purtarii mastii, putand fi folosit si peste machiaj.

Beneficii:

  • Calmeaza iritatiile si mancarimea.
  • Regleaza secretia de sebum.
  • Reduce imperfectiunile.
  • Hidrateaza si catifeleaza.
  • Confera senzatie de prospetime.
  • Uleiul esential de portocale prezinta activitate antimicrobiana cu spectru larg, impiedicand dezvoltarea bacteriilor de la nivelul pielii.
  • Uleiul esential de rozmarin are actiune antibacteriana si antiherpetica.

Niacinamida (vitamina B3) reduce iritatiile de la nivelul tenului cu efect benefic asupra imperfectiunilor tenului si induce epitelizarea la locul afectat. Niacinamida creste sinteza ceramidelor de la nivelul pielii, reducand senzatia de mancarime ce ar putea fi un semn de disconfort in momentul purtarii mastii pe o perioada prelungita. Reduce eficient secretia de sebum ce poate favoriza aparitia acneei.

Clorhexidina este un antiseptic bine cunoscut si tolerat, cu actiune bactericida impotriva microorganismelor implicate cel mai frecvent in infectii cutanate.

Dexpantenolul (provitamina B5) are se absoarbe foarte usor si astfel efectul produsului este mult mai rapid. Dexpantenolul favorizeaza refacerea epiteliului. Local, creste nivelul de hidratare a pielii, mentinandu-i fermitatea si elasticitatea.

Extractul de Aloe nu contine aloina (compus iritant), conferind astfel siguranta ridicata produsului. Extractul de Aloe prezinta actiune ultraregeneranta.

Ingrediente: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Niacinamide, Propylene Glycol, Coceth-7, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Chlorhexidine Digluconate, Citric Acid, Limonene.

Mod de utilizare:

Se aplica prin pulverizare de la o distanta de 10-15 cm pe fata si pe decolteu. A se evita contactul cu ochii. Nu se recomanda persoanelor cu hipersensibilitate la ingrediente. A se pastra la temperaturi intre 15-25 grade C. A nu se lasa la indemana copiilor mici.

Prezentare:
100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review