Serum B3 impotriva petelor pigmentare brune Liftactiv Specialist, 30ml, Vichy

Serum B3 impotriva petelor pigmentare brune Liftactiv Specialist, 30ml, Vichy -  - VICHY
Vichy
P479851663

Cu un amestec concentrat de 13% ingrediente active, niacinamida (vitamina B3), acid glicolic si ingrediente active exfoliante, serumul B3 actioneaza asupra diferitelor straturi ale pielii pentru a reduce petele pigmentare brune.

[...]

Descriere: Serum B3 impotriva petelor pigmentare brune Liftactiv Specialist, 30ml, Vichy

Cu un amestec concentrat de 13% ingrediente active, niacinamida (vitamina B3), acid glicolic si ingrediente active exfoliante, serumul B3 actioneaza asupra diferitelor straturi ale pielii pentru a reduce petele pigmentare brune. La nivelul stratului bazal se produce o actiune anti-inflamatoare pentru a reduce formarea petelor pigmentare brune. La suprafata pielii, se creaza o actiune de peeling pentru estomparea petele pigmentare brune vizibile.

Multumita actiunii de anti-hiperpigmentare de la nivelul stratului bazal al pielii, aspectul petelor pigmentare brune este vizibil redus. Acid glicolic si ingrediente active exfoliante acidul glicolic este o referinta in domeniul dermatologiei in ceea ce priveste exfolierea. Recunoscut pentru marea sa eficacitate, actioneaza la suprafata pielii pentru a indeparta petele pigmentare brune vizibile: nuanta pielii este mai omogena si mai luminosa.

Ingrediente:
AQUA/WATER/EAU, BUTYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID, GLYCERIN, HYDROXYETHYL UREA, PROPYLENE GLYCOL, GLYCOLIC ACID, TRANEXAMIC ACID, ALLANTOIN, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, ASCORBYL GLUCOSIDE, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROLYZED RICE PROTEIN, VITREOSCILLA FERMENT, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, XANTHAN GUM, PENTYLENE GLYCOL.

Mod de utilizare:
Apasati pe mijlocul aplicatorului pentru a elibera cateva picaturi pe piele. Datorita picuratorului sau foarte precis, puteti viza petele pe care doriti sa le reduceti sau sa le aplicati pe toata fata pentru a readuce stralucirea si uniformitatea pielii.

Prezentare:
30ml



Data ultimei actualizari: 2023-05-31 16:22:36
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review