Ser concentrat anti-pete pigmentare Clairial Ampoule, 30ml, SVR

  • -10%
  • Nou
NOU
Ser concentrat anti-pete pigmentare Clairial Ampoule, 30ml, SVR -  - SVR
SVR
P123036

Pentru toate tipurile de piele sensibila. 

Descriere Ser concentrat anti-pete pigmentare Clairial Ampoule, 30ml, SVR

Pentru toate tipurile de pete pigmentare legate de expunerea la soare, imbatranirea pielii, sarcina, imperfectiuni sau ten neuniform. Fata, decolteu, maini. Adulti.

Clairial Ampoule corecteaza si reduce vizibil petele pigmentare existente dupa 2 saptamani(1) prevenind si limitand in acelasi timp reaparitia acestora, datorita triplei sale actiuni: anti pete pigmentare, anti-poluare si anti-recidiva. Uniformizeaza si ilumineaza tenul pentru toate tonurile de piele de la palide la inchise.

Textura usoara si hidratanta se absoarbe rapid, lasand o senzatie matasoasa.

Rezultate vizibile rapide si eficacitate dovedita clinic si aprobata sub control dermatologic.

Anti pete pigmentare

Dupa 14 zile, petele pigmentare au fost reduse cu 19,6%(1), iar 90%(2) dintre utilizatori au declarat ca tenul lor este mai uniform.

Dupa 28 de zile, 85%(2) dintre utilizatori au declarat ca petele intunecate au fost reduse si mai putin vizibile.

Anti-recidiva

94%(2) dintre utilizatori au declarat ca Clairial Ampoule a prevenit aparitia de noi semne si si-a mentinut eficacitatea impotriva reaparitiei petelor pigmentare la o luna dupa intreruperea aplicarii.

(1) Reducerea suprafetei petelor pigmentare. Scorul dermatologic, 19 subiecti timp de 84 de zile, inclusiv aplicarea de doua ori pe zi timp de 56 de zile.

(2) Autoevaluare, 19 subiecti timp de 84 de zile, inclusiv aplicarea de doua ori pe zi timp de 56 de zile, % satisfactie.

Soarele, lumina albastra, poluarea si imbatranirea pielii pot perturba procesul de pigmentare a pielii, cunoscut sub numele de melanogeneza, prin declansarea unei supraproductii de melanina. Acest lucru determina aparitia petelor palide sau intunecate. Tenul devine tern si neuniform, iar semnele de imperfectiune sunt mai vizibile.

Inovatia Laboratoire SVR

Clairial este inspirat de mecanismul care face ca palmele mainilor si talpile picioarelor noastre sa fie palide:

Indiferent de culoarea pielii noastre, aceste zone sunt mai palide decat restul corpului! Acest lucru este cauzat de proteina DKK-1 care regleaza productia de melanina pe aceste parti ale corpului.

Conceptul formulei de baza Clairial a pornit de la identificarea acestei proteine.

Un complex de ingrediente active foarte eficiente pentru o actiune completa asupra tuturor tipurilor de pete pigmentare:

• Anti pete negre: complexul depigmentant cu 14% actioneaza in fiecare etapa a productiei de melanina pentru a reduce dimensiunea si intensitatea tuturor petelor pigmentare. Este imbogatit cu 2% vitamina C optimizata pentru a activa stralucirea si pentru uniformizarea aspectului pielii.

• Anti-poluare: extractele de alge marine brune si verzi protejeaza pielea de efectele nocive ale poluarii si limiteaza inflamatia responsabila de aparitia si exacerbarea petelor pigmentare.

• Anti-recidiva: Microorganismele marine limiteaza si previn reaparitia petelor pigmentare pe termen lung.

Criteriile stricte de formulare sunt potrivite pentru pielea sensibila. Non-comedogenic.

90% ingrediente de origine naturala.

Aplicati dimineata si seara, inainte de crema hidratanta zilnica. Fata, decolteu, maini. Evitati contactul cu ochii.

De asemenea, il puteti combina cu alte produse din gama Clairial:

• Dimineata: crema de zi Clairial SPF30.

• In caz de expunere la soare: aplicati protectie solara SPF50+, cum ar fi crema Clairial SPF50+.

• Seara: peeling de noapte Clairial Night Peel.

Pentru o rutina de stimulare a stralucirii, puteti utiliza si crema [C20] Biotic.

INGREDIENTE (CONTAINS): AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, OCTYLDODECANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISOPENTYLDIOL, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, ASCOPHYLLUM NODOSUM EXTRACT, BENTONITE, CYSTOSEIRA TAMARISCIFOLIA EXTRACT, ETHYLHEXYL FERULATE, LAMINARIA JAPONICA EXTRACT, PLANKTON EXTRACT, PULLULAN, SCLEROTIUM GUM, DIACETYL BOLDINE, SODIUM HYALURONATE, CAPRYLYL GLYCOL, CELLULOSE GUM, LYSOLECITHIN, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, SILICA, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID.

Lista ingredientelor se poate modifica, va sfatuim sa verificati lista de pe produsul achizitionat.

Evitati contactul cu ochii. Evitati expunerea la soare. In cazul expunerii la soare, protejati pielea cu Clairial Crema SPF50+.



Data ultimei actualizari: 2024-04-16 16:27:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review