Ser Anti-pete Pigmentare Mela B3, 30ml, La Roche Posay

Ser Anti-pete Pigmentare Mela B3, 30ml, La Roche Posay -  - LA ROCHE-POSAY
P548491344

Cu efect anti-recurenta, cu Melasyl si Niacinamida pentru orice tip de ten.

[...]

Descriere: Ser Anti-pete Pigmentare Mela B3, 30ml, La Roche Posay

Proprietati Ser Anti-pete Pigmentare Mela B3, 30ml, La Roche Posay:

  • ajută la corectarea petelor pigmentare, chiar și a celor persistente, pe toate fototipurile pielii și pe toate tipurile de pete pigmentare, inclusiv semnele de foto-îmbătrânire, pete solare, pete post-acnee și post-cicatrici;
  • formulat cu noul ingredient activ unic și brevetat ce interceptează excesul de melanină înainte de a leza pielea - MelasylTM;
  • uniformizează tonul pielii, a urmelor post-acneice și reduce hiperpigmentarea;
  • eficacitate optimă;
  • non-comedogenic;
  • toleranță foarte bună chiar și pentru pielea sensibilă.

Mod de utilizare Ser Anti-pete Pigmentare Mela B3, 30ml, La Roche Posay:

Aplicați 2-3 picături dimineața și/sau seara pe față, gât și decolteu. Aplicați pe pielea curată. Poate fi folosit cu/fără cremă hidratantă.    

Ingrediente active Ser Anti-pete Pigmentare Mela B3, 30ml, La Roche Posay:

Melasyl: inovatie in hiperpigmentare. 

Melasyl Patentat: cel mai inovator ingredient activ pentru a combate hiperpigmentarea ca niciodată*. Melasyl s-a dovedit a avea o eficacitate anti-pigmentare superioară față de 5 substanțe active de referință.

*Melasyl are un mecanism de acțiune nou și unic ce interceptează excesul de melanină înainte de a leza pielea.

Niacinamida: o formă a vitaminei B3, niacinamida este o vitamină solubilă în apă. Este utilizată la scară largă în dermatocosmetice și este cunoscută pentru capacitatea sa de a calma pielea, de a întări bariera cutanată și de a corecta petele pigmentare.

Ingrediente Ser Anti-pete Pigmentare Mela B3, 30ml, La Roche Posay:

AQUA / WATER / EAU, DIMETHICONE, NIACINAMIDE, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, POLYSILICONE-11, SILICA, BIS-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 DIMETHICONE, CYSTOSEIRA TAMARISCIFOLIA EXTRACT, 2-MERCAPTONICOTINOYL GLYCINE, PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM THIOSULFATE, CARNOSINE, POLOXAMER 338, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, XANTHAN GUM, PENTYLENE GLYCOL, OCTYLDODECANOL, RETINYL PALMITATE, TOCOPHEROL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PHENOXYETHANOL, CI 17200 / RED 33, PARFUM / FRAGRANCE.

Prezentare Ser Anti-pete Pigmentare Mela B3, 30ml, La Roche Posay:

30 ml.



Data ultimei actualizari: 2024-02-20 15:26:26
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review